maanantai 5. helmikuuta 2018

Ei uutta länsirintamalta!

Eli ei meillä mitään kummempaa. Kio oli viikonloppuna kylässä. Ja muutamat kuvat tuli otettua niitä tähän päivitykseen.

Annika kävi myös kuvaamassa meidän paimennusta. Nuo treenit oli kyllä enemmän semmoiset et tehdään vähän jotta saadaan muutamat kuvat. Keli oli melkoinen tuolloin oli se ensimmäinen lumimyräkkä meinaan. Paimennettu ollaan aika vähän loppujen lopuksi. Kelit olleet aika vaihtelevat, ja nyt esim. Lumi taas niin kovaa et helposti hajoaa tassut tai kynnet.

Pike

Pike

Pike


Päivitin vähän Maicon, Piken ja Stormin sivuja. Muun muassa korkeuksia ja painoja.

Maico

Maico

Maico

Huomenna on suunnitelmissa mennä paimentamaan Koirataidolle Turkuun päin. Tekee hyvää päästä vähän eri lampaille. Ja ei me oo taidettu kenenkään treeneissä käydä useisiin kuukausiin niin kiva myös siltä osin vaihdella vähän ajatuksia.

Stormin paperit lähetin omistajan muutosta varten International Sheep Dog Societylle. Toivottavasti tulevat pikaiseen takaisin ja saan ne sitten kennelliitolle. Ilmoitin meinaan mitään sen kummemmin ajattelematta kaikki koirat Lahden KV näyttelyyn. Vaikkei ISDS rekisterissä oleva koira tietenkään voi osallistua (Ei ole FCI alainen) . Hups! Nyt siis Storm pitäisi saada kennelliiton rekisteriin ennen kuin näyttelyilmo päättyy helmikuun lopulla.

Storm 1v.

Storm 1v.

Storm

Storm

Storm

Storm


Tänä viikonloppuna on myös toinen kerta Stormin Alku agilitykoiraksi kurssia. Meillä on vielä sitä varten kotiläksyjä aika paljon rästissä ja niihin paneudutaan lisää tällä viikolla.

Tämän kirjoituksen paimennuskuvat Annika K.

Ei kommentteja: