torstai 21. joulukuuta 2017

Kerro kerro kuvastin mitä tuo vuosi 2018!

Aloitetaan nyt vaikka sillä että tosiaan jäi tuosta 2017 vuodesta semmoinen pikku asia paketoimatta että Storm tosiaan liittyi vahvuuteen.
Pikku juttuja :DYleisesti ottaen mulla on isoja toiveita elämältä jatkossakin ja toivon että näitä pääsen toteuttamaan. Liittyvät työkuvioihin joiden toivon olevan edelleen koiramaisia enemmän ja enemmän. Olen nyt Briteistä palattuani jatkanut kouluttamista Primal sense farmille muutamina päivinä viikossa. Ja toivon että työkuvioni järjestyisivät edelleen niin että tämä on mahdollista jatkossakin. Lisäksi ensi vuodelle suunnittelen edelleen uutta reissua Britteihin, katsotaan nyt miten asiat järjestyy että milloin ja miten ja kuinka kauan siellä olisin.

Agilitya toivoisin että voitaisiin treenata enemmän ja olenkin varannut paikan Vinkeä Koiran kurssille Stormin kanssa, toivon että osan kerroista voisin tehdä Piken kanssa. Kurssiin kuuluu myös nettivalmennusta ja omatoimiharjoittelua varten pitää miettiä toteutuspaikkaa. Maicon esteosaaminen olisi kiva saada lopuiltakin osin kuntoon ja kiva päästä tekemään enemmän rata harjoituksia.

Stormin viralliset terveystutkimukset tulevat ajankohtaisiksi helmikuulla. Katsotaan nyt mihin väliin keväällä tämä toteutetaan. Stormilta olen suunnittelut otattavani myös geenitestit sillä sen vanhemmilta vain toiselta on testituloksia osittain.

Vuoden ensimmäisen puoliskon aikana olisi tarkoitus aktivoitua Maicon ja Piken osalta hiomaan tottelevaisuusosaamista sille tasolle että mahdollisesti kisaisin niille muutamat koulutustunnukset rallytokon puolelta. Kisaamisen ratkaisee kuinka paljon ehdin ja teen treenejä jonka perusteella sitten ostan lisenssin jos osaaminen on sillä tasolla että uskon että kannattaa kisata. Näiden treenien yhteyteen Storm saa treetana perustottelevaisuutta joka sille pitää kouluttaa joka tapauksessa vaikka muut ei treenaisikaan kovasti rallya ajatellen.

Mites sitten paimennus.
Maicon kanssa tavoitteena on nyt vihdoin saada mun aikaiseksi treenata se pillikäskyille. Lisäksi tavoitteena startata Sbcak alaisissa kisoissa kakkosluokassa. Pidän silmät avoinna jos satuttaisiin pääsemään SPKY:n perusrataa kokeilemaan.
Mikäli mahdollista haaveilen myös Maicon ROM rekisteröimisestä ISDS rekisteriin. Tämä meidän kohdalla ensi vuonna tulisi kyseeseen vain suorittamalla käyttökoe todennäköisimmin Briteissä. Mutta tätä pidetään silmällä jos mahdollistuisi.

Piken ja Stormin kanssa on tavoitteena tehdä hyviä treenejä ja kehittyä. Mikäli kehitys on sitä luokkaa että kisaaminen vuoden toisella puoliskolla mahdollistuisi osaamisen puitteissa niin en pidä sitä epätodennäköisenä että esimerkiksi Piken kanssa kisaisin. Storm on alle kaksi vielä koko ensi vuoden, eli nuori ihan syntymäpäivää tuijotellen ja myös pääkopaltaan nuori, joten sen vien kisoihin jos se todella on valmis siihen. Kiirettä tai painetta en siitä aio ottaa. Näitä asioita on hyvin vaikea ennustaa. Tärkeintä on että treenit sujuvat hyvin ja pääsisimme mahdollisimman monenlaisilla eläimillä kehittämään osaamistamme.Tavoitteena on lisätä pellolla vietettyjä tunteja jos mielii oikeasti kehittyä. Tähän liittyy myös vahvasti se että väsyneenä tai sinne päin tekemällä on aivan turha treenata. Pitää myös uskaltaa tavoitella osaamisen kehittymistä poistumalla mukavuusalueelta ja haastamalla itseään ja koiria.

Toivotaan että ensi vuonnakin pääosa vuoden päivistä ollaan terveiden kirjoissa kaikki.
Ennen kaikkea odotan ensi vuodelta ihania erilaisia hetkiä koirien ja ystävieni parissa yhdessä. Tämän vuoden ollessa kovin rikkonainen tämän suhteen.Ei kommentteja: