perjantai 17. helmikuuta 2017

Kio 8-vuotta, Pike 10 kk ja muuta!

Kio täytti 8-vuotta 24.1. ja sai nauttia synttäriviikollaan uudessa uimalassa käynnistä. Käytiin Maritan ja Pami kelpien kanssa kokeilemassa Nurmijärvellä oleva uusi Petbros. Hienot tilat ja erinomainen palvelu, suosittelemme!
Samana päivänä Pike täytti 10 kuukautta. Ja on edelleen oma vilkas ja iloinen itsensä. Super hauska tyyppi! <3
Pike pääsi myös kaverin bc junnun kanssa käymään ekaa kertaa koirauimalassa samaisessa paikassa ja oli lapsosilla vaan jännää ja hauskaa.
Kio saa nauttia oloneuvos päivistään. Hihnaa ei ole herra koira tainnut nähdä aikoihin kuin ihan hetkittäin.
Maico ja Pike on treenannut pikkasen säiden salliessa (jäätön alusta) paimennusta ja Maico on tehnyt viikottain agilitya. Ohessa klippi Maicon tämän viikon treeneistä. Tämä oli tälle radan pätkälle ensi yritys. Mun ohjausta korjaamalla saatiin käännöksiä parannettua ja yksi ylimääräisen hypyn suoritus pois. Maico on aivan todella hieno koira ohjata, kevyttä ja helppoa silloin kun mun ohjaus on kohdallaan ja rytmitys oikea. Odotan jo innolla kesän kisoja, sinne tähdätään.Jäädään nyt viikoksi lomalle ja suunnataan Etelä-Pohjanmaalle josta meidät muuten keväällä löytää sitten pysyvästi. Että semmoista elämänmuutosta sekä koirille että mulle. Useamman kerran on käyty uudella kotipaikalla harjoittelemassa elämää ja nautitaan kyllä kaikki, omaa tilaa onkin sitten ihan eri tavalla ja maaseudun elämään kuuluvia eläimiä löytyy sitten jatkossa pihapiiristä.


 
 
 
 

 
 Ei kommentteja: