perjantai 20. tammikuuta 2017

Näyttelyissä taasen ja vähän muutakin!

Käytiin sitten kuitenkin 15.1. huvin ja urheilun vuoksi Lahden näyttelyssä kun kerta oltiin ilmoitettu ja ihan vaan mielenkiinnosta. Maico sai ihan mukavan arvostelun, harmi että kehäsihteerin jo käteen ottama keltainen nauha ei ollut se mitä tuomari aikoi antaa vaan käski sihteerin korjaamaan ja antamaan vihreän nauhan. Eli tyydyttävä jälleen. Arvostelun puolesta oma ihmetykseni vaan hiukan että ei sitten tuolla voinut Hoota antaa..mut kun on sen mielestä vieras ilme niin sen mielestä se sitten on niin ja ei irtoa edes H..Metsästys jatkuu..Tuomarina siis Leni Finne:
"Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Voimakas kuono-osa. Hieman poskia. Keskiruskeat silmät. Oikein kiinnittyneet pystyt korvat. Kovin vieras ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Hieman pysty olkavarsi. Oikean mallinen rintakehä. Polvikulma voisi olla selvempi." KÄY T

On käyty paimentamassa Maicon ja Piken kanssa ja treenattu agilitya viikkoryhmässä. Kotona mulla ei nyt ole tietokonetta käytössä lainkaan joten blogi saa nyt elellä hiljaiseloa, treenipäivitykset vaatisi keskittymistä ja istumista koneella johon ei just nyt ole löytynyt aikaa. Joten tälläiset tapahtumaluontoiset asiat nyt varmaan jonkin aikaa vaan päivittyy tänne.

Ei kommentteja: