perjantai 2. joulukuuta 2016

Treenejä ja huoltoa!

Maico ja doggifrendi :D
Tiistaina Maicolla oli käsittely aika Hammarènin Annalle, ei löytynyt mitään probleema paikkoja kropasta. Pois lähdettäessä odotusaulassa törmättiin hauskaan 2v. tanskandoggi urokseen jonka kanssa Maico leikki pystypainia hetken. Maico on kyllä niin hauska tyyppi. Kotiin ajellessa radiosta soi kappale Hells Bells ja laitoin nupit hiukan kaakkoon kun kuuluu omiin suosikki biiseihin ja Maico alkoi laulamaan mukana. Se on hauska kun oikeasti kuuntelee rytmejä ja vetää niiden tahtiin möreää murisevaa haukkua tai ulvontaa. Biisien laulanta lähti alun perin liikkeelle kun kuuli formuloiden palkintojen jaon kansallislauluja, ja levisi siitä Queenin ja Nightwishin tuotannon laulamiseen automatkoilla.

Alkuviikosta oltiin paimennushommissa pariin otteeseen. Maico kuuntelee tosi hyvin sisäflänkit nyt. On muistettu treenata myös seisomisstoppia, lähti aika hyvin liikkeelle, katsotaan ja jatketaan treenejä.

Tiistain agilitytreeneissä Pike pääsi Maicon sijaiseksi. Tehtiin alkuun harjoitusta kolmella esteellä jossa valssiohjaus mukana, tää meni ihan mukavasti. Pitää alkaa treenaamaan itsekseen sen kanssa esteen takana odottamista ja voisi muistaa tehdä esteiden tarjoamista sitten kun saan jotain hallivuoroja varattua. Toinen treeni oli irtomista ja linjaa kolmella hypyllä jotka muodostivat kaarevan linjan, kouluttaja palkkasi. Kovaa se menee, ei aina vaan tiedä vielä ihan minne on menossa. :D

Keskiviikkona nautittiin pitkä lenkki töiden jälkeen Mätäkiventiellä pimeässä otsalampun valossa. Mukava rentoutuminen metsässä kun ei kiinnitä huomiota laskeutuviin lentokoneisiin. :D Ketään koirista ei noi matalalla lentävät lentokoneet ja niiden äänet kiinnosta, vaikka lentävät niinkin matalalla että siipien valon välke pistää silmiin pilkko pimeässä metsässä.

Tiukkaa tarkkailua.
Torstaina käytiin sijaistamassa yhtä tuttua Ulla Kaukosen treeneissä. Hyppytekniikkaa oli ohjelmassa. Maico teki kaksi erillistä treeniä ja Pike yhden. Maico teki perussarjaa ensin ja toisella kierroksella set pointia. Ullan mielestä ei käytä takaosaa. Näitä treenejä voitaisiin aina toisinaan sille tehdä, lisäksi tietty etäisyyden arviointia, kasvavaa sarjaa sekä taipumista. Pike teki muiden pentujen kanssa samaa treeniä speed pumpeilla etäisyyden arviointia, ohjelmaan voisi ottaa speed pumpeilla myös kasvavaa. Pike on edelleen vähän semmoinen rennon letkeä kropaltaan joten saa edelleen kasvaa omaan tahtiinsa ja tehdä treeniä siinä sivussa. Mulla on paljon kaikenlaisia harjoitteita ja pikkutemppuja mitä sen kanssa teen, kun aika vaan antaa myöden kaikelle. Kauhean vähän sen kanssa olen tehnyt sisällä kotona mitään, mutta sitten taas toisaalta se on oppinut ehkä myös tämän myötä olemaan kotona tosi kiva juniori, osaa levätä ja rentoutua ja touhuta luun kanssa omiaan. Nyt voisi ottaa enempi Pikea treeniin ja työstön alle, sen kanssa on tosi kiva tehdä asioita. Se keskittyy hienosti muhun. Maico oli myös taas uudessa hallissa näissä torstain treeneissä hyvin kuulolla ja tosi innoissaan hommissa. On nää vaan niin kivoja poikia. Olen ihan super onnekas kun molemmat on musta ihan parhaita, vaikka erilaisia toki ovatkin ja omia persoonia. Ehkä tässä onkin se tietynlainen rikkaus. Mutta on se vaan ihanaa kun molemmat palkkautuu nameilla sekä ovat aktiivisia ja voimakkaita leikkimisessä.
 
Pike ja hänen uusi rukka takki. Tykkään!