tiistai 20. joulukuuta 2016

Arjen menoa!


Musta "hevari" ruokailemassa ;)
Hui kun viikot vierii äkkiä ja ei ole ollut nyt blogille oikein aikaa. Joulu on jo kohta ovella. Olisi ollut kiva saada pojista joulutervehdyskuvia, katotaan josko vielä saisin aikaiseksi. Yhden kuvaussession tein sisällä ja kun en ole mikään taitava kameran kanssa niin jälki oli aikalailla erilaista mitä toivoin joten ei joulukuvia toistaiseksi. Sen sijaan Seutulassa ulkoillessa otin pojista puhelimen kameralla muutamia ihan kivoiksi osoittautuneita kuvia niin niitä nyt tämän tekstin yhteyteen.

Ollaan käyty paimentamassa ja Maicon agilityt jäi joulutauolle viime viikon treenin jälkeen. Meidän oma kouluttaja oli kolme viimeistä kertaa ennen tätä poissa ja ero varmaan vielä huomattavampi sen takia ettei ollut hetkeen nähnyt, mutta totesi Maicon saaneen ihan todella paljon lisää itsevarmuutta ja kuinka sitä on niin ilo seurata kun se kiihdyttää heti kun on semmoinen tilanne missä voi mennä kovaa radalla ja hidastaa kun mä hidastan. Maico on kyllä kehittynyt kovasti! Heh, oiskohan tällä säännöllisellä treenillä tekemistä asian kanssa. ;) Tosi harmi vaan että meillä nyt ollut kouluttaja pitää taukoa ryhmän itämisestä, tykkäsin niin kovasti, loisto tyyppi!

Kävin messukeskuksen näyttely viikonlopussa lauantaina katsomassa vähän bc-kehällä sekä kelpieitä ja Tian Keesin Schipperke kehällä. Oli kaikki kehät vierekkäin tai samassa kehässä perä jälkeen bc ja ak. Pojat sai vahingossa aika paljon tuliaisia tuolta reissusta ja itselle ostin ihanan Arrakin paidan. Arrakin housuista jään vielä haaveilemaan.

Kio
Nähtiin Mariaa (kennel Mithrandir) viime sunnuntaina illalla. Ja käytiin juoksuttamassa siinä lähiniityllä junnuja, mukana Marian Musca ja Maico sekä Pike. Oli hämärää kun klo jo kahdeksan tienoilla. Ja heti kun koirat juoksi pellolle lähti rusakko niiden edestä. Musca kääntyi heti Marian kutsusta, Maicolle sain huutaa muutaman kerran ja sekin luopui jahdista, jes! Superia että oppi on mennyt perille. Tai siis ei ole päässyt saalistamaan onneksi sitten viime kevään ja nyt oon remmissa vaan rusakoita nähdessä tiukasti kieltänyt ja palkannut luopumisen, mutta toi on tosi kova että lopetti ja tuli juokse vaikka näki vielä rusakon ja oli täydessä vauhdissa. Kun Maico sitten tuli jo lujaa kohti pois sieltä pystyin alkaa kutsumaan Pikea joka sekin luopui ja tuli muutaman kutsun jälkeen. Voi että miten hienot pojat. :) Tosin olin tän jälkeen ihan valmis kytkemään heti hihnoihin ja hakemaan itselle nitroja. :D Mut sai ne sitten hetken vielä juoksennella kimpassa Muscan kanssa ennen kuin mentiin kävelemään.

Pike
Kaverit ilmoitti omat koiransa Lahteen ryhmänäyttelyyn tammikuulle ja perjantaina sain sitten jonkun aivohäiriön ja päätin varttia vaille puolen yön ilmoittaa Maicon kanssa. Ilmoittautuminen siis umpeutui silloin puolen yön aikaa. :D Mennään katsomaan mitä virolaistuomari Dina Korna tykkää bordercollieista. ;)

Maico
Tämä vuosi alkaa olla taputeltu, joten jonkinlaista yhteenvetopäivitystä on tulossa tästä vuodesta ja lisäksi aattelin että nyt ensi vuodelle laitan vähän tavoite ajatuksia ja suunnitelmia myös omaan päivitykseensä. Nyt joulun aika vietetään joulua ja levätään jonkin verran ja suunnitellaan treenejä Maicolle ja Pikelle. Kion vointi on ollut melko vaihteleva. Nyt on taas ollut kevyellä liikunnalla ja silti kipeä. On nyt sitten Rimadyl kuurilla jälleen.

 
Maico
 


 

2 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Hoi, miten kepittelyt sujuvat? :)

Mia kirjoitti...

Kirjaimellisesti hetkellisesti jäissä koko homma kun piha on vähän väliä siinä kunnossa ollut ettei keppitreeniä oo siinä uskaltanut tehdä. Odotellaan parempaa alustaa ja sitten jatketaan. :) Jäätiin siihen että hiffasi idean kuudella mutta vielä varovaisesti teki.