torstai 10. marraskuuta 2016

Pienesti agilitysta ja paimennuksesta!

Sunnuntaina ja maanantaina treenattiin Maicon kanssa pikkuisen paimennusta, lähinnä sitä ahtaammassa tilassa työskentelyä sekä flänkkien kuuntelutreeniä ja tasapainon rikkomista sekä ajoa, puutuin etenkin seilaamiseen ja Maico selkeästi mietti asiaa ja paransi aina tosi hienosti.
Maanantaina keli oli ihan karsea ja niin pimeää että tein pienen treenin ja teki tosi hienosti, jätettiin homma taas hautumaan siihen. Ihan hirveetä lumimyräkkää ollutkin sitten nyt jo kolmatta päivää täällä pk-seudulla. Loppuisi jo.. Seuraavaksi pitää taas muistaa ottaa steadya mukaan kanssa treeniin ja ai että sitä pilliä kans.

Tiistaina taas agilitytreeneissä. Pike pääsi kans treenaamaan. Maico ensin aloitti, kivan vauhdikas rata joka saatiin sujumaan tosi kivasti aikalailla suoriltaan, tehtiin noin 7 esteen pätkissä kun kepit oli kahdesti ja ei oteta niitä radassa. Ohjauskuvioita oli välistävetoa, takaakiertoja sekä takaaleikkausta ja pakkovalssia. Nää selkeästi kehittyy kyllä nopeasti, ai että miten kivaa oli. Irtoaminen oli nyt vaikeaa ja sitä ei olla kerrattukaan pitkään aikaan, pitää muistaa tehdä treeneissä, niin että avustaja palkkaamassa.


Pikelle irtoamista kahdella esteellä. Alkuun ei ollenkaan tajunnut avustajan virkaa ja vaikka avustaja vingutti palloa ennen kuin lähetin ja vielä kun oli tehnyt esteet niin ei tajunnut avustajaa edes katsoa. Mua vaan katsoi että missä lelu on. Valssia pyöritin kahdella esteellä ja ai että se on hieno ja hakee ne hyvin. Tottakai ne menee hyvin kun ne on ainoat mitä on harjoiteltu ns. puunkiertoina, nyt sitten aina aika ajoin edestä ja takaaleikkauksia voitaisiin tehdä ja vaikka poispäin käännöstä kans. Maicon kanssa takaaleikkaus oli ihan todella makea, niin optimi käännös siltä.
Pike muuten täytti viime kuussa sen 7kk, punnitsin sen tuossa viikonloppuna Mustin ja Mirrin myymälässä ja on nyt 19kg. :D Siitähän siis tulee isompi kuin Maico. 51cm mittattiin se tosiaan silloin joitakin viikkoja takaperin.

Lunta on tullut nyt tosiaan lähes tauotta kolmatta päivää. Koirista se on kivaa, mun puolesta saisivat ainakin saada aurattua jostain paikoin ni oisi helpompi kävellä. Toki ihan mahtavaa että klo 22.30 kun lenkitin koirat eilisten treenien jälkeen oli ulkoilureitillä ihan hyvin valosaa vaikka valot sieltä oli sammutettu.

 
 
 
 
 
 
Aamun lumitöiden jälkeen unettaa. :D

Ei kommentteja: