perjantai 21. lokakuuta 2016

Treenejä ja Kion fysioterapiaa!

Tiistaina oli taas touhutiistai. :P Ensin vähän paimennustreeniä jonka jälkeen myöhäisillan agilityt Maicolla Tuusulassa.Paimensin Maicon kanssa sänkipellolla, tehtiin suuntia joissa pääpointti että pysyy kaarella niin kauan ja tekee suuntaan kunnes maahan käsky, eli piti kuunnella että pitää myös mennä tasapainon yli, lampaat mua aika lähellä paikoillaan, välillä pysäytin ja lähetin siitä vielä uudestaan kaarelle, välillä maahan ja annoin ajaa jos oli tehnyt hyvin. Nää meni aika kivasti ja kuuntelee. Puutuin myös hitaisiin maahanmenoihin napakammin. Tehtiin hakuja noin 50m päästä molempia suuntia, kuunteli jo paremmin maahanmenot, mutta ripeyttä niihin edelleen kaipaa. Nostoissa oli sekä hyviä että huonoja, eli välillä nousi hitaasti ylös ja lähti liikkeelle rauhallisesti kuten toivottavaa ja välillä taas pomppasi ja lähti liian ripeästi, tein myös heti maahan uudelleen käskemisiä että kuuntelee.
Hakukaarissa puutuin heti käskemällä maahan jos tuntui lähtevän yhtään sisäänpäin ja paineella takaisin kaarelle ja lähetys.

Tein jonkin verran poispäin ajoa joka sujui nyt edelleen kivasti vaikka vetoja enemmän. Käytin nyt myös pilliä ajamisen ja maahanmenojen käskytykseen. Tuntui että jotain näiden suhteen ainakin raksutti Maicolla. Mutta katsotaan. Kuvat taas kännykällä räpsittyjä.

 

 

 Ajeltiin sitten kotiin välissä ja illemmalla vielä koko sakki mukaan agilityhallille ja lenkitin siellä. Maico treenasi ryhmän viimeisenä. Tehtiin pakkovalssia ja takaakiertoja radan pätkissä. Meitä ennen treenaa kouluttajien ryhmä joiden jäljiltä on aina rata valmiina ja siitä saa hyvin aina pätkiä treeniin. Oli myös kiva putki irtoamissuora mukana ja päästiin vähän kaahaamaankin tällä kertaa siis. Ohjurit tuli eilen Kiitorekulta ja tänään pääsen niiden kanssa keppejä Maicon kanssa kotona treenaamaan.

Keskiviikkona oli Kion fysioterapia pieneläinsairaalalla Kirstillä. Oikean puolen käsittelyssä selkeitä kipukohtia, rannetta valitti ihan ääneen kun sitä Kirsti koski. Sai ekaa kertaa nyt akupunktiota ja katsotaan muutaman kerran jälkeen hyötyykö siitä. Nyt fyssarin seurauksena oli illan hiukan epäpuhtaampi mutta eilen musta aika samanlainen kuin aiemminkin. Rimadyliä söi viikon kuurin joka päättyi siis maanantaina. Nyt katsellaan taas vähän miltä näyttää. BOTia pitää joka päivä kun tuun töistä ni laitan ja saattaa olla yönkin se päällä tai sitten myöhään illalla olen ottanut pois, viikonloppuisin aikalailla koko ajan päällä. Seuraava aika Kiolle kahden viikon päähän.
 
Torstaina menin töiden jälkeen Tiian ja Gava & Ruuti kanssa Petikkoon treenaamaan tokoa. Pike leikki ja teki liik. maahanmenon harjoitusta, luoksetulon, perusasentotreeniä ja seuraamisen treeniä kahdessa erässä. Hauska tyyppi! Ei paljon vaivaa mitä ympärillä tapahtuu ja moukaroi itseään narupallolelun kanssa hulluna. Hyviä vinkkejä mieleen taas miten jatkaa eteenpäin sen kanssa.

Maicolle liik.maahanmenoa, luoksaria, seuraamista johon hiukan häiriötä Tiian tekemänä. Maico oli tosi pätevä, asenne ihan pro! Tykkään, jatketaan samaan suuntaan.

Ruokajono! <3

Petaa vaan tää sänky rauhassa, me odotellaan tässä. :D

2 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Herttinen, noita Piken korvia!
Meillä alkaa keppiprojekti Totin kanssa. Tai siis onhan se tehnyt silloin vuoden ikäisenä melkein pari vuotta sitten. Mutta ei ole osaamista vielä. Menohaluja on sitäkin enemmän. Katsotaan, kuinka käy!

Mia kirjoitti...

Heh! Piken korvat kyllä näyttää kuvissa jännittävämmiltä mitä ne livenä on. :) Hauskaa että teilläkin keppiprojektia, pitää seurata miten teillä opitaan. :)