maanantai 26. syyskuuta 2016

Sekalaista syksyltä!

Pitää ihan miettiä mitä kaikkea tässä nyt ollaan puuhasteltu, viikottaisten paimentelujen lisäksi siis. Toissa viikon lopulla Pike sai hetken pöhköajatuksen ja meni Kion kupille kesken aamuruokailun, lähdöt tuli ja siinä samalla sai ilmeisesti naarmun silmään, olin itsekin tuolloin kipeänä ja tulin sitten lääkärissäkäynti reissun jälkeen kotiin niin muutamassa tunnissa oli silmä kehittynyt kovin punoittavaksi ja siristi kovasti silmää sekä vilkkuluomi oli huomattavasti edessä. Käytiin sitten samalla päivällä heti Sopulitien eläinlääkäriasemalla ja sarveiskalvon haavauma sieltä paljastui, viikko tiputeltiin tippoja ja viime viikon perjantaina käytiin kontrollissa ja hienosti oli parantunut ja lopetettiin lääkitys.
Pike antoi todella kätevästi tiputtaa tipat neljästi päivässä. Ahneena koirana istui ja odotti että tiputan tipat kun sai nakkia tai muuta herkkua aina tipan jälkeen palkaksi. Isommat pojat kun lähti heti keittiöstä liukkaaseen kun näkivät että otin silmätippapullon jääkaapista. :D

Toissa viikon sunnuntaina oltiin taas tokotreeneissä Tuusulan kennelkerhon kentällä. Pike on niin valtavan tarkka poika ja ei välitä häiriöstä lainkaan, tykkää ihan älyttömästi tehdä hommia mun kanssa. Nää treenit siis Maicolla ja Pikellä joka toinen viikko jonnekin joulun tienoille asti. Maico teki seuraamista ja luoksaria, liik. maahanmenoa ja seisomista sekä vähän alon kaukoja. Tosi hienosti keskittyi ja kovasti halusi tehdä hommia, kehittynyt kivasti häiriössä treenaamisessa. Pitäisi miettiä Maicolle suunnitelmaa miten edetään liikkeiden osa-alueiden osaamisten edistämisessä. Ja itse asiassa ihan samaa pitäisi Piken kohdalle myös miettiä, imee oppia itseensä kuin sieni. Sen perusasento on tosi pätevä ja seuruukin alkaa jo lyhyissä pätkissä sujumaan.

Paljon me on myös ehditty lenkkeilemään ihanissa syksyn keleissä. Lisäksi on paimennettu Maicon kanssa. Nyt viime perjantaina Kio juoksenteli muiden kanssa vähän normaalia enemmän ja olikin sitten levon jälkeen tosi vaikean näköistä kulkua. Takaosa oli tosi juntturassa, ja annoin sille nyt läpi viikonlopun Rimadylia ja nukkui BOT päällä la-su yön, nyt on jo parempi. Mutta kyllä Kioa kovasti noi nivelrikot vanhentaa, myös turkki on nyt mennyt tosi kuivaksi ja kiillottomaksi sekä tiputtanut karvan lähes kokonaan, näyttää tosi riutuneelta. Kuitenkin edelleen kuten jo aiemminkin olen kirjoittanut Kio nauttii olostaan, pääsi myös viime tokotreeneissä vähän tekemään jääviä, seuruuta ja kaukoja. Fyssarikäynti Kiolle oli siis tulossa lokakuulla kun ei aiemmin ollut omalle fyssarille aikoja jotka sopisi.

Mun flunssataudin vuoksi meiltä jäi kahdet agilitytreenit Maicon kanssa väliin, mutta tällä viikolla päästään nyt sitten treenaamaan.

Maicolle ja Pikelle tilasin pannat reilu kuukausi takaperin Popix-nimisestä kaupasta Ruotsista. Olin ajatellut että otan koot niin että Piken panta menee sitten vähän isompana, mutta vaikka mittasin koot ja olin yhteydessä niistä vielä niin pannat oli niin pienet että Piken panta on jo nyt sopiva vaikka siinä väljyyttä onkin ja Maicon panta oli aivan liian pieni, niin lähetin ne sitten takaisin kun niistä olivat heijastintintereet unohtuneet myös laittaa. Nyt ne tuli viikolla takaisin ja en tyytyväisempi voisi olla. Tilaan Pikelle sitten isompana uuden kun ja jos nykyinen ei enää mahdu, se on niin hieno etten raaskinnut sitä antaa isontaa vaan haluan käyttää jo nyt.
Pike täytti myös puoli vuotta nyt lauantaina. En vielä saanut rakennekuvaa ja jokin mittaustuloskin olisi ihan kiva, joten Pikesta oma 6kk päivitys myöhemmin.

 

Tämän viikon teemana on isommin ollut hakukaaret ja poispäin ajo.
 
 

 
 
 
Maicoa on hiukan väsyttänyt paimennushommien jälkeen. :D  
 
 


Ja Kioa väsytti viikonlopun rientojen jälkeen. :D Hyvä paikka keskellä sänkyä.


Ei kommentteja: