keskiviikko 21. syyskuuta 2016

SBCAK ry Erikoisnäyttely 2016!

Reilu viikko takaperin olin esittämässä Aarre kelpietä kelpieiden ja bortsujen erikoisnäyttelyssä. Aarre siis viralliselta nimeltään Didaktic`s Enter jonka näyttelykäynnit mä olen esittänyt ja katsonut sopivat kinkerit. Aarren omistaa siis hyvä ystäväni Tarja ja Aarre on ihanaisen Readyn puoliveli.

Yllättäen saatiin Tervakoskella pidettyyn erkkariin varmaan yksi syksyn upeimmista auringon paisteista ja oma naama ja hartiat sai vähän punaa, päivä oli tosi kuuma. Aarre oli ihan todella innoissaan kun nähtiin kun ei varmasti olla useaan kuukauteen nähty. Oli ihan todella hienosti kehässä oman luokkansa ajan, jälkeläisryhmässä alkoi jo ärsyttää vähän koko homma kun niin paljon uroksia lähistöllä. Mutta todella hienosti jaksoi, pientä murina protestia juoksussa loppuvaiheessa. :D Aarren tavaramerkki, kiroileva siili <3 Aarre sai valio luokassa ERIn ja käteltiin sitten kilpailuluokassa ensimmäisenä ulos. Arvostelu oli oikein mukava, tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki.

Ihanat kaverukset Noppa, Maico ja Pike.
Mulla oli Maico ja Pike mukana, hengailivat välillä hetken kehien laidalla ja käytiin välillä kävelyllä. Nähtiin Reeaa ja Noppaa, Noppa tuli ekaa kertaa Gran Turismo- luokkaan. Kuvat Nopasta ja pojista Reean ottamia kännykkäkuvia.

Päivä oli varsin pitkä, olin kymmenen aikaa aamulla jo Tervakoskella ja kotona siinä ennen kahdeksaa muistaakseni. osallistuin näyttelyn purkamiseen päivän päätteeksi.

Aarren kuvat Marjo Pitkänen.
Ei kommentteja: