maanantai 12. syyskuuta 2016

Maico 2-vuotta!

Mun upea supermies Maico MacCara täytti lauantaina 2-vuotta! maico on kyllä niin loisto tyyppi, mä olen aivan älyttömän onnekas että mulla on tuommoinen tyyppi kaverina jonka kanssa harrastaa. Maico on kasvanut yhä enemmän mun luottokaveriksi erilaisissa asioissa ja paimennuksella on iso osa tähän kehitykseen. Muutenkin Maicon persoona on aivan upea, koira mun makuun. Kaiken lisäksi se on ihan älyttömän komea! <3

Perjantaina treenailtiin vähän paimennusta, ja voi kun Maico oli taitava ja kaikki tehtävät mitä laitoin tekemään meni siististi siltä. Olin niin tyytyväinen treeneistä jotka se teki. Käytiin Reean luona paimentamassa lauantaina ja Tiia ja Gava oli kanssa mukana. Laitan tähän päivitykseen nyt ison liudan näitä Tiian upeita kuvia Maicosta. Kiitokset Tiialle kuvista ja seurasta ja Reealle jälleen. Tehtiin kaaria, peruskuljetusta sekä katoin vähän voisiko tehdä samaa sisäflänkki ja poispäinajo harjoitusta, mutten sitten ruvennut sitä sen kummemin tekemän kun oli vähän ahdas alue.
Viime viikolla alkoi myös tämän syyskauden agilitytreenit Maicolla Tuusulan Kennelkerhon ryhmässä. Ryhmä vaikutti tosi kivalta, vain neljä koirakkoa ja kouluttajan kanssa meni ajatukset ja huomiot tekemisestä ekoissa treeneissä jo yksiin. Maico on tosi herkkä ohjaukselle ja lukee hyvin, on myös oikeasti aika taitava suhteessa siihen kuinka vähän treenejä se on tehnyt. Olen tosi tyytyväinen Maicon kehitykseen. Olen jo alusta asti ollut sitä mieltä että se on poikkeuksellisen taitava oppija, ei sählää ja hösellä vaan ajattelee.2 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle! Ihania paimennuskuvia :)

Mia kirjoitti...

Kiitos. :)