keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kuvia!

Heh edellisen tekstin maininta alkuviikolla päivittämisestä venähti tähän ja nytkään ei montaa minuuttia ole blogille irroittaa. ;)
Pike on sopeutunut laumaan hienosti. Reipas ja iloinen pentu ja toki ihan älyttömän suloinen. Kovaa tulee kun kutsutaan ja malttaa hyvin irroittautua tekemisestä kun kutsun kuulee. Pysyy mukavasti lähellä irti pidettäessä ja hakee kovasti kontaktia josta oon toki paljon palkannut. Erittäin ahne pikkukaveri on kyseessä, leikkimisen ja ruuan vaihtelua palkkailuna nyt on tehty ja lähinnä katsottu istumista sekä maahanmenoa. Hyvin vähän varsinaista ns. treeniä on pentu tehnyt ihan yleistä peruselämää ja tottumista meidän rytmiin. Viikonloppuna oltiin mökillä ja siellä oli tosi helppoa ja mukavaa lauman kanssa. Kaikki nukkuivat nätisti ja vapaasti samoissa tiloissa ja ulkoilivat koko ajan vapaana omalla tontilla pysyen.

Eilen käytiin paimentamassa Tian ja Tehon kanssa Lillgårdissa Virpin opeissa. Maico oli ekan session pellolla kun lampaat oli mahdottomalla aitojen yli meno tuulella, oli vissiin sen verran tiukka ilmeisiä paimenia että heti tilaisuuden tullen loikkasivat harjoitusaitauksesta aidan yli pellon puolelle. Tosi hyvät treenit, paljon pohdittavaa taas ja huomaa mitä kaikkia työvälineitä tulee kehittää jotta isolla pellolla hommat hoituisi. Nyt oli mulla liinassa edelleen. Vähän tuli nyt enemmän esiin sitä jännitystä kun annetaan flänkätä lauman taakse niin kiihtyy. Lähestymiset taasen muutoin hyviä kuten poispäin ajo. Kiihtyy myös kun mä olen lampaiden kanssa mun mielestä enemmän kuin silloin kun mä olen sivulla rinnalla. Mut tää on mitä mä nyt pohdin. Nyt lisää treenejä että päästään taas tästä etenemään.

Ohessa kuvia viime päiviltä. 
 
 
 
 
 
 
2 kommenttia:

M kirjoitti...

Miten on kotiuduttu? Kai Paikkis on vielä kiltti ja ihana? :D

Mia kirjoitti...

:D Kotiutuminen on tapahtunut, löytyy naskalit suusta todettu on. :D mutta kyllä se varsin kiltti on ja erittäin ihana.