keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Treeniä treeniä!

Maanantaina kimppatokoiltiin Marian kokoon kutsumissa treeneissä Marian avustuksella. Mukana oli myös Tiia ja Gava sekä Maija labbis Leevi & kleini Veikko ja Maijan sisko kultsupentu Winstonin kanssa. Tiia otti jälleen kuvia, kiitos tuhannesti!
Tehtiin Maicolle seuruuta, hiukan jääviä ja luoksetuloa, Maria katsoi taas mun toimintaa ja saatiin hyviä vinkkejä.

Tiistaina treenasin hetken lenkin yhteydessä Kiolle luoksari ja seuruun käännöksiä pikkasen. Maicolle jäävistä maahanmenoa sekä seuruun asennetta ja herpaantumattomuutta pelkkiä liikkeelle lähtöjä ja muutaman askeleen pätkiä. Häiriötä oli ihmisistä joten aika helppoa että sai onnistumaan ettei tartte tarkastella ympärille.

Illemmalla vielä ennen iltaruokaa sisällä kotaktin pitämistä perusasennossa ilman että namia tai lelua on näkösällä, tosi hienosti keskittyi. Lisäksi iltalenkiltä tullessa tehtiin vielä muutamat toistot parkkipaikalla niitä lennosta liikkeelle lähtöjä seuraamiseen ja muutama askel seuruuta ja palkkaus lelulla. Nää oli tosi hyviä ja heti kun palkkaus ohi niin tarjosi lisää.

Nyt treenilistalla on luoksetulon paikka edessä, siirtymät sivulle eri sijainneista sekä edelleen noita lyhyitä itsenviisiä seuraamisia. Ja tietty monia muitakin juttuja mutta noissa nyt koetan muistaa pitää pääpainoa. Ja häiriöissä onnistumisia eli tilanteen mukaan treenien muokkaaminen.

 
 

Ei kommentteja: