sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kiolle RTK2 ja Maico treenaa!

Keskiviikkona meillä kävi kotona hieroja hieromassa Kion. Onneksi kävi, sillä Kiolla oli ikävästi takaosa aika jumissa. Vaatii toisen käsittelyn vielä avuksi mutta hyvin lähti auttamaan. Olen jo hetken katsonut että kulkee jäykemmin kuin aiemmin. Kauhean helposti ei siitäkään aina näe onko jotain. Ennen kuin sitten on jo jotain jumia. Kiohan on ollut aika kevyellä treenillä tähän asti ja jatkossakin on. Tekee jotain pientä kun tauotan Maicon treeniä ja sitten rallya aina välillä. Fyssari on myös tulossa tässä kuussa. Myös Maico menee fyssarille koska sen tilanne on vielä vaikeampaa mulle arvioida kun yhteinen taival on ollut vasta aktiivisemmalla treenaamisella niin lyhyt.

No sitten tällä viikolla on panostettu tokon treenaamiseen Maicon kanssa ja käytiin kahdesti kyllä aksaamassakin. Tiia ja Gava oli mukana viikolla aksaamassa ja lauantaina kävin aamulla itsekseni. Sanoisin että nyt Maico alkaa pikkuhiljaa ymmärtää agilityn hurmaa. Nyt treenejä on ollut tasaisemmin ja olen miettinyt mitä tehdään. Kontaktit kokonaisina alkaa tulla tutummaksi ja kepit on aloiteltu vihdoin. Ja siis täähän on ollut ihan musta kiinni. Lisäksi vauhtia ja irtoamisen hurmaa alkaa tulla lisää. Kontaktien otosta toivoisin enemmän katsetta alas eteen. Pitää suunnitella näitä treenejä nyt valmiiksi.
Tokoa tehtiin itekseen ja kerran Marian kanssa. Aksojen jälkeen tiistaina Tiian kanssa ja sitten tänään Kivikon HPH:n treeneissä. Ai ja itekseen muutama pieni treeni. Vaihtelee tosi paljon paljonko kerralla teen. Saattaa olla vaan pieni seuruu tai perusasennon treeni tai käännöksiä ja ehkä luoksari eikä muuta tai vaan kakejumppaa sisällä esimerkiksi. Ja välillä sitten useampi lyhyt sessio tauoilla välissä. Ohessa video Maico miehestä.

Kuvissa pojat Kivikon treeneissä.  Mentiin bussilla kun ei ollut autoa käytettävissä. Se sujui myös hienosti pojilta. Kuin myös odottelut kiinni. Odottelussa Maico on hiljaa ihan koko ajan ja seuraa silmä kovana aina mitä teen Kion kanssa. Kiolla on huono tapa huudella kun palkkaan tai teen Maicon kanssa jotain vauhtiliikkeitä.


Eilen Kio kisasi kuudetta kertaa rally-tokossa. Avoin luokka ja kisat oli Porvoossa. Aika kivan matkan päässä vaan 30min ajo kun kesärajoitukset. Ahdas halli oli odottelun osalta mutta sitten hyvin rauhallinen siltä puolen missä suoritus tehtiin. Tuomarina oli Tiia Hämäläinen. Sössittiin alkuun pyörähdys vierellä. Kio lähti kuin merkille kohti spiraalin merkkinä olleita ämpäreitä. Ja uusinnassa taisin ite pysähtyä. Muuten ihan ok rata. RTK2 93/100 pisteitä taisi olla viides. Kaikki vähennykset tolta ekalta kyltiltä. Hieno Kio!Ei kommentteja: