tiistai 5. huhtikuuta 2016

Jirka Vierimaan koulutusta, tokoa ja rallya!Tokoa on edelleen ahkerasti treenailtu sekä itsekseen että treenikavereiden kanssa. Häiriöiden suhteen yritetään edetä siis. Osat pidetään näissä treeneissä tosi pieninä ja mun tekemisessä on korjattavaa.

Lauantaina alkoi odotettu Jirka Vierimaan koulutus, samassa ryhmässä aina viisi koirakkoa vähän eri aiheita on kullakin ja tosi hyviä vinkkejä sai muiden harjoituksista ja niiden saamista ohjeista. Yhteensä meitä on kymmenen ja on siis mahdollisuus käydä kuuntelemassa ja katsomassa myös toisen viisikon treenipäivinä. Tehtiin Maicon kanssa switch off-tyyppistä treeniä ja mietittiin alustavasti miten päästään eteenpäin häiriönsiedossa sekä tokossa kestävyydessä. Täytyy tuoda vaan reippaasti esille niitä haasteita jotta saadaan mahdollisimman paljon irti näistä treenikerroista, joita on siis neljä vielä jäljellä, seuraava on toukokuun alussa.
Sunnuntaina treenattiin Sirkuskentällä tuttujen kanssa tokoa. Kio ja Keiko pääsi kimppakuviin kun niin pitkä aika kun on Tian kanssa yhdessä näitä joukkueen vanhimpia treenattu yhdessä tokoon. <3 olivat paikkamakuussa kisamaisuutta tuovassa nuoremmalle koiralle. Maicon kanssa taas pienesti treeniä, ottaa eniten häiriötä silloin kun muutkin tekee samaan aikaan joten tehtävät täytyy olla semmoisia että onnistuu ja mun pitäisi lopettaa jännittäminen. ;) Tiia otti kuvia Maicosta. Kiitos!
Mentiin vielä Sirkuskentältä suoraan pääkaupunkiseudun kultsujen järjestämälle ylempien luokkien rallytokokurssille johon Kio osallistuu. Siellä tehtiin voi-luokan rata tasotarkastuksena ja mietittiin tulevia treenejä. Eilen kävin vielä Marian ja muiden tuttujen kanssa pikaiset hyvät tokotreenit Maicolle, ja suunnitelmat treenien suhteen taas selkiytyi. Vauhdikkaita päiviä taas tehty. Toivottavasti jossain vaiheessa jäisi aikaa ja jaksamista tarkemmin kirjoitella tännekin.Ei kommentteja: