maanantai 15. helmikuuta 2016

Kion toiset rally-tokokisat!

Kisattiin eilen Kion kanssa toista kertaa rally-tokon alokasluokassa, kisat oli Kirkkonummella Piskipajan hallissa Ertti ry:n järjestäminä ja tuomarina toimi Hannele Pirttimaa. Oltiin viimeisessä rymässä alokasluokassa, oli siis kolme rataantutustumisryhmää. Kisat oli etuajassa ja oltiin ajoissa itsekin paikalla niin koko ryhmä pääsi alkamaan mukavasti arvioitua aiemmin. Muutenkin kaikki toimi sujuvasti kisoissa, kiitos järjestäjille.Kion kanssa oltiin ryhmän kahdeksansina. Ohessa video. Tuomarin kommentti koepaperissa oli; Hieno ja sujuva rata. Virheitä yhteistyön puutteesta sekä kontrollin puutteesta, yhteensä kuusi kipaletta -1p virheitä siis. Tuomari sanoi luokan lopuksi että huomasi taasen että viimeinen ryhmä joka on kaikkein haastavin paikka tehdä suoritusta kun tosi monille tuli haistelua kun niin monta koiraa jo aiemmin käynyt tekemässä radan. No Kio on kuitenkin sen verran kokenut koira että sen pitäisi pystyä olemaan haistelematta, mutta se on uros ja toki vain koira joten eipä tuossa paljon syytä harmitteluun mulla ole. Ainakaan tällä treenimäärälle, kun tämä oli Kiolle kolmas varsinainen ratatreeni. TULOS 94/100

Nyt voisi alkaa sitten jo enempi kiinnittämään huomiota omiin käännöksiin sekä alkaa käymään läpi tiukkoja käännöksiä Kion kanssa niin että seuraa ettei tarjoa istumisia.

Yritetään saada Kiolle vielä piakkoin paikka kokeisiin ja katsellaan toivottavasti sitten jo avoimen luokan suuntaan, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. ;)