sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kiolle RTK1-koulari!

Päätin päivällä kun ei ollut muutakaan tekeillä, että mennään katselemaan vähän rally-tokokisoja, avo-luokkaa ajatellen Ojankoon ja samalla uutta aloluokkaa tokoa ajatellen koemaisena, kun molemmissa lajeissa oli samaa aikaa kisat siellä.
Tokikin harmitti kun ei oltu mahduttu rally-tokokisoihin, olin ilmoittanut kisaamaan Kion ja saatiin paluuviesti tuolloin että ollaan jonossa. Ajattelin että otan myös kisakamat mukaan, jos sattuisi olemaan tuuria ja joku olisi jäänyt pois että satuttaisiin pääsemään kisaamaan.

Kävin sisällä kysymässä hiukan yhden jälkeen miten on onko poisjääntejä, ja juuri yksi oli ja ihanat järjestäjät varmistivat VKT:lta miten on saanko jonosta tulla mukaan ja tuomarikin sanoi että juu juu. Saatiin numero 99, liekö se jo viittasi johonkin, tosin tuossa hetkessä en tajunnut kuin että jee päästiin mukaan, ja alkoi jännittää. Rata vaikutti kivalta. Saksalainen täyskäännös hikoilutti kun vielä tajusin että voi olla että mun ohjauksesta kiertää myös kyltin, mutta hinkattiin sitä ennen omaa suoritusta ja hyvin iskostui Kiolle, ainut oli että paukuttaa tän menemään niin kovaa että  mä en kykene pyörähtämään niin nopeaan ja ehtii hiukan mun edelle eli seurauspaikasta turhan eteen.
Kion kohdalla se ehtisi hyvin kaksi kierrosta mun ympäri sillä välin kun mä käännyn. :D

Oltiin siis toisessa ryhmässä ja viimeisinä radalle. Viime kisojen nuuskuttelut oli keinonurmesta mulla mielessä. Mutta Kio olikin ihan eri mielellä. Sillä oli erinomainen vire ja kontakti ja teki täysin virheetöntä rataa, mitään lisäkäskyjä tai muita ei tarvittu, saksalaisen veti omalla täysiä vauhdillaan joten siitä -1p TVÄ epätarkasti suoritettu liike kun ehti hiukan vinoon siinä kun seuruu jatkui suoraan.

Tuomarina oli Tiia Hämäläinen ja tuon yhden vähennyksen lisäksi kommenttina luki; Todella hienoa yhteistyötä.

TULOS ALO 99 ja 2.sija RTK1. Superhieno lopetus meidän hienolle lomalle! :D
Kaksi viikkoa, kolme koetta ja kolme hyväksyttyä suoritusta. Nyt aletaan sitten veivaamaan vatitreeniä Kion kanssa että saadaan tiiviit käännökset paikallaan kuntoon avointa varten.


Ei kommentteja: