maanantai 18. tammikuuta 2016

Vetotreeniä Kicksparkilla!

Käytiin eilen tälle talvelle ekaa kertaa kokeilemassa kicksparkkia. Meillähän on siis Tarjan ja Tian kanssa yhteisenä ostettu kickspark muutama vuosi takaperin.

Maicolle tämä oli ensi kerta vetohommissa. Maicolla nyt dc shorterit valjaina kun Kiolla oli vetovaljaat joita oon noissa hommissa käyttänyt. Pitää katsoa Maicolle omat valjaat kun homma sujuu, tai Tialta Keikon valjaat lainaan meille.
Ajateltiin ottaa lyhyitä suoria lelupalkalle, Sami kutsuisi jos tarpeen. Oli myös koppa siltä varalta kun joskus näillä paimenilla on tapana naukata kaveria kyljestä kun tarpeeksi turhauttaa että se pääsee karkuun, koppaa ei Maicollekaan tarvittu nyt kyllä, keskittyi hyvin juoksemiseen, hetkittäin toki näki että varsin kiihkeänä mentiin. :D Kutsua ei kyllä tarvinnut, vetivät tosi hyvin kohti Samia ja palkkalelut molemmille siellä. hyvin lyhyinä pidettiin nämä ekat treenit.
Alusta ei ollut ihan parhainta, olin aiemmin viikolla lenkkeillessä huomannut että Vinttikoirakeskuksen viereen oli toiselle pellolle ajettu moottorikelkalla reitti. Koiralatua kun ei ole vielä edes Sunnuntaina kun vinttikoirakeskuksessa oli PRO Tuomarinkylä yhdistyksen tapahtuma, ja siinä olikin sillä reitillä päivemmällä ennen meidän tuloa ajettu hevoskärryillä. Hevosten kaviot oli kuluttaneet lumen pinnan rikki ja korsia oli pystyssä, tämä reitti oli ympyrän muotoinen, mutta oli myös suoran pätkä jota ensin harjoiteltiin, muutaman ringinkin tein kelkalla. Täytyy nyt toivoa että päästäisiin vähän idempää suoraa kokeilemaan pikkuhiljaa, jos lunta riittäisi siten että olisi pohjattua, täysin hangessa on aivan turhaa kuvitella ajelevansa tai koirien pääsevän vetämään mihkään.

Molemmat veti tosi innolla, ja hidastuskäsky oli ihan tarpeen, tosin Kio sitä enemmän tässä vaiheessa kuunteli, mutta hidasti Maico samalla kun Kiokin.
Oli tosi kivaa ja reippaina pojat lähti hommiin ja olivat varsin onnellisia touhussa.
Muutamat kuvat jotka Sami otti. :)

 

 

 

2 kommenttia:

Nova kirjoitti...

SUPERpeukut vetojutuille! :D

Mia kirjoitti...

Kiitos Nova! Toivotaan että lunta riittää vielä useampiinkin treeneihin!:D