tiistai 22. joulukuuta 2015

Rauhaisaa Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2016!

Täytyy myöntää että toi uuden vuoden toivotus tuntuu tällä hetkellä omalla kohdalla aika turhakkeelta. Mutta haluan toivottaa teille kaikille mukavaa joulun aikaa ja onnea tulevalle vuodelle!

Kuvattiin Tiian ja bortsujen Gava sekä Ruuti kanssa viime lauantaina hiukan jouluisempia kuvia. Oli hauskaa kaikkien rekvisiittojen kanssa. Kiitos Tiialle seurasta ja hienoista kuvista! Vähän siellä aurinko paistelee taustalla, lunta täällä etelässä kun ei ole nähty kuin kerran.

Sen verran vielä tulevasta että peruin jo tuossa parisen viikkoa sitten meidän reissun sinne Ranskaan vuoden alkupäiviltä. Tilanne on nyt semmoinen ettei päästä sinne lähtemään kun tässä on ollut tätä kaikenlaista ja meiltä olisi vielä puuttunut kitkat autoon alta, nastoilla kun ei Saksassa saa ajaa lainakaan. Sekä Maicon kasvattaja että minä olimme kovin pahoillaan tästä, mutta onneksi meillä on varmasti aikaa toteuttaa reissu ensi vuonna kesällä.

Otettiin Maicosta myös jonkinlaista rakenne kuvaa, mutta totesin että olen tosiaan opettanut sen niin hyvin luopumaan namikädestä että kun seison edempänä houkuttelemassa niin pistää painon takaosalle kun luopuu namista. Niin ei tullut ihan niin hyvin seisoneeksi noissa kuvissa. Näyttelyhihnassa ongelmaa ei samalla lailla ole.

 

Komeat pojat!

Tässä kuvassa on tosi kauniit ilmeet ja tunnelma.
 
Pukilta on päässyt poro karkuun. :D

<3 Kio

Maico <3
 
Komea!

<3
 
15kk
 
Gava ja Maico <3 vikkelät porot. ;)

<3 Ihanat!
 
 
 
Ei kommentteja: