keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Paimennusta ja osteopatiaa!

Viime viikonloppu kului mökillä. Pojat ui ja oleskeli vapaana. Maicokin oppi ja rohkaistui uimahyppyjen saloihin. Ohessa muutama video loppuviikolta. Lomat on nyt sitten lusittu ja töihin palattiin maanantaina.Maanantaina olikin heti töiden jälkeen mukavaa koska mentiin paimentamaan Lillgårdiin Virpin koulutukseen. Maicolla siis taukoa kolmisen viikkoa. Silmää oli enemmän kuin koskaan aiemmin on ollut ja nyt jatkosuunnitelmana on paljon lammastytsyjen peräpeilien ajelua rauhaksiin. Jää kiinni vähän ilmeisesti siihen silmään. Tehtiin siis nyt ekalla kierroksella tilanne katsausta ja tokalla liinan kanssa, lyhyt ajo lie down x2 tai riippuen sijainnista flänkkäämään ja lie down x2 tyyppisesti. Oli kivasti mukana, ja lähti pois hommista riittää käskyllä löysin liinoin, jee.
Ensi viikolla onneksi jo seuraava kerta.

Tiistaina oli Kaiperlan luona ostepatiassa, Readyn ja Maicon kanssa. Kio olit oki mukana koska oltiin peltolenkillä ennen ajomatkaa. Otin Maicon ensin. Maicon Maaria kävi läpi ja totesi että jalat suorat ja symmetriset, useamman kerran mainitsi että tiivis, kun usein kuulemma bordercolliet on hiukan irtonaisia tms en ihan muista sanatarkkaan miten ilmaisi asian, mutta useamman kerran totesi että tiivis on. Kehui rakennetta ja kivaksi koiraksi. Ei mitään hoidettavaa tai ongelman paikkaa ainakaan nyt löytynyt.
Ready muuten mennyt paremmaksi, mutta etuosaan renkaan kanssa tapahtunut tälli viikko sitten agilitytreeneissä tuntui kyllä, ja huomasi Readyn käytöksestäkin käsittelyn aikana. Muutoin kehui menneen eteenpäin. Liike näyttää omaankin silmään hyvältä ja kroppa joustavamman oloinen.

Pitäisi ehtiä istua alas koneelle ja kirjoittaa agilitysta Readyn kohdalta mutta ehkä viikonloppuna jos jaksan.

Ei kommentteja: