sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kaikenlaista!

Ensinnäkin superjee! Me lähdetään keskiviikkona Didaktic`s porukoiden kanssa paimennusleirille Ewan (kennel Evallens) luokse Ruotsiin! Maico ja Ready lähtee mukaan koska mun kyydissä ei tuu ketään niin otan kaksi koirulia että ei tarvi laivalla pyörimisen kanssa tuskailla ettei kädet riittäisi. ;) Kio pääsee Tian hellään huomaan josta varmasti tykkää kovin myös.
Ollaan reissussa viitisen päivää ja ma aamuna paluu Turkuun laivalla.

Toissa viikonloppuna paimennettiin Woollandiassa Readyn ja Maicon voimin. Readylla meni vuoden tauon jälkeen todella hyvin! Mä luotin siihen paremmin ja osasin kertoa sille selkeämmin mitä halutaan, joten se että mä olen oppinut Maicon myötä paljon asioita paimennuksen suhteen, tukee nyt myös Readyn koulutusta.

Ollaan tokoiltu muutamia kertoja muiden kanssa ja itekseen puuhailtu kapulatreeniä sekä monia muita pikkujuttuja.

Eilen treenattiin Tiian ja Gavan& Ruutin kanssa. Mukana Tiialla myös Rasmus ja hoitokoira Mindy.
Oltiin Malminkartanossa jätemäen ihan vieressä olevilla nurtseilla, en oo aiemmin treenannut siinä, oli hyvä paikka.
Maico teki makuuta Gavan kanssa alkuun. Maicolle tosi haastavaa sillä mä en ole edes itsekseni ryhdistäytynyt paikallamakuuharjoitteiden kanssa, :P Sille on vielä aika kova juttu luopua toisesta koirasta ja kun se luopuu se luopuu todella voimakkaasti eli poistuisi sitten mielellään kauemmas niin oli muutamia ylösnousemisia istumaan. Mun tulisi vaan tehdä sille vahvemmat pohjat. Hiljaa oli koko makuun.
Vähän seuraamista lelupalkalla, liikkeelle lähdöt on nyt jo tarmokkaampia ja pienen pätkän kestää hyvin, mutta koska en ole haastanut sitä treenissä, ei se vielä kauaa jaksa keskittyä ja tehdä täydellä draivilla. Olen tässä vaiheessa tykännyt tehdä vaan sille ilmettä ja moottoria seuruuseen. Ja silloin kun se tekee se näyttää just siltä miltä haluankin. Edelleen haluan vahvistaa liikuttaessa paikkaa ja intensiivistä kontaktia, ja siksi ei ole juuri tehnyt pidempää pätkää. Jatketaan harjoituksia, Tiian vinkistä voitaisiin tehdä myös naksutellen.

Liik. maahanmmenossa kattoo edelleen aika paljon mun palkkakättä, johon on tottunut, pitäisi häivyttää enempi pois ja tehdä erilaisia harjoituksia. Jatketaan näiden ajatuksien pohjalta. Luoksarissa odottaminen ja jättö korrektia. Pitäisi tehdä eteentulo vamliiksi jotta pääsee etenemään. Nyt tehdään lähinnä vaan vauhtiluoksetuloa.

Kio sai tehdä uutta merkin kiertoa, seuruuta, jäävistä istumisen ja seisomisen sekä ruutua. Teki liikaa vauhtiliikkeitä ja ontui kevyesti levon jälkeen. Harmitti vähän mua, treeni oli Kion kanssa kivaa, se on vaan toki turhan tohkeissaan ja korkeassa vietissä ja tulee stipluja, kuten meni isoa kiertomerkkiä kohti ruutuun lähetetyksessä. Kio joka tuskin koskaan on kolmeen viime vuoteen hukannut ruutua. :D
No illalla Kiolle siis kevyt rauhallinen lenkitys, aamulla oli ihan kunnossa. Paremmalla lämmittelyllä ja vähemmillä vauhtiliikkeillä ei olisi kroppa varmaan ärtynyt yhtään.

Ready teki uutta hyppyä. Pitäisi lukea sääntöjä...etäisyys hyppyyn multa ainakin ihan hukassa, onneksi Tiia auttoi ja kertoi. :D Jättöön häiriöitä ja niistä pysymisen palkkausta. Perusasentoon luoksetulossa ja tässä paljon treeniä, tulee kovaa joten pitäisi osata jarruttaa paremmin jotta selviää sivulle ilman törmäystä tai kiertoa takana, en ole vahvistanut tarpeeksi, juokseminen on sitä paitsi sen mielestä superkivaa niin on vähän vallaton. Merkin kierrossa oli merkki eka hukassa, punainen iso törppö nurmella on musta aina ollut vaikee koirille, siis punainen vasten vihreää..

Tykkään nyt Readyn asenteesta ja yrityksestä ja siitä ettei se ota enää ollenkaan oikein häiriötä muista. Se on kehittynyt tosi paljon! <3

Kiitos Tiialle taas seurasta ja supermahtavista otoksista joita tule taas hirmuinen liuta. Maico ja Gava leikkivät vielä lopuksi ennen kuin lähdettiin. Aivan loisto ilmeitä niissä kuvissa.

Ei kommentteja: