tiistai 25. elokuuta 2015

Handlerihommia ja vähän muuta!

Viime viikolla torstaina tultiin siis kotiin mökiltä ja illalla Maico pääsi ekaa kertaa mukaan pentuagility kimppatreeniryhmään joka meillä nyt on tämän kauden ohjelmassa. Autetaan puolin ja toisin toisiamme ja tehdään pennuille sopivaa treeniä. Tehtiin hyppytekniikkaa,  set  point ja perussarja. Lisäksi itekseen vähän treeniä 2o2o ja cik cap. Pääasiassa kuitenkin nyt ekalla kerralla juoksemista lelupalkalle luvalla ja leikkimistä. Koska ei oo treenattu ryhmässä aiemmin aksaa. Kivat treenit.

Lauantaina lähdin aamulenkin jälkeen vinttikoirakeskukselle Helsinki Ryhmänäyttelyyn esittämään Tarjan Aarren. Tämä oli Arskan neljäs näyttely. Se on jokaisesta saanut ERIn ja sijoittunut kilpailuluokassa. Viime vuoden erkkari oli eka näyttely jossa kävi ja sieltä sai avoimesta SERTin.
Nyt tuomarina tanskalainen herra.

Kehä alkoi klo10 kelpieillä. Vain kolme kelpieitä ilmoitettuna, toinen veteraaninarttu ja toinen Arskan kanssa avo uros.
Esiintyminen kehässä meni paremmin kuin aiemmin, lukuunottamatta että mä en ehtinyt saada vielä edes seisomaan kun oli jo kopeloinut koiran ja saneli menemään samalla.  Sitten vain liikkeet. ERI tuli nytkin. Kilpailuluokassa sitten muutama kierros ja plakkariin SA SERT PU1. Veteraaninarttu vei ROPin odotetusti joten siitä VSP.  Hieno Aarre!  Olipa taas mukavaa!
Ohessa kännykällä kuvatut poset ja arvostelu.
Käytiin sitten vielä Maicon kanssa pyörähtämässä kaksin näyttelyssä ja treenattiin esiintymistä sekä katottiin kelpiepentujen luokka joka oli pentunäyttelyn puolella joten eri tuomari.

Sunnuntaina oli Readyn treenipäivä Vision kouluttaja koulutuksessa. Readylla meni tosi mukavasti treeni. Olen varsin tyytyväinen. 
Kion ja Maicon kanssa käytiin sitten vielä hengaamassa piirinmestaruustokokisoissa vinttikoirakeskuksella. Eilen oli Readyn agility,  niistä myöhemmin omaa juttua.  

Ei kommentteja: