maanantai 13. heinäkuuta 2015

Erikoisnäyttely 2015!

Bordercollieiden ja australiankelpieiden erikoisnäyttely oli siis Laukaassa 11.7. Ensin hurjat kehut Laukaan kaikkien rotujen näyttelyn järjestäjille ja vapaaehtoisille! Mielettömän ystävällistä ja avuliasta väkeä, heti tullessa kysyttiin montako koiraa ja näytettiin mihin ajaa purkamaan tavarat, auto parkkiin ja sieltä heti avulias herra kysyi tarvitaanko kantoapua. Lähti meidän matkaan purkupaikkaa kohti jossa tavarat, häkit ja tuolit sekä teltta odotteli. Päivä oli todella pitkä (9.30- n.17) ja illalla vielä kasvattajan luona Jyväskylässä juhlistamassa hienoa päivää. Oltiin siis yötä Kuusan erämiesten majalla joka oli 15min matkan päässä keskellä metsää ja oma ranta! Juokseva lämmin vesi, sauna ja keitiiö ja tuvassa tilaa nukkua isommallekin porukalle. Suihku ja sisävessa oli mainio koska näyttelyyn ei sentään tukka pystyssä viitsinyt mennä. :D

Paikalla näyttelyssä siinä puoli kymmenen aikoihin. Pystytettiin Tarjan kanssa teltta kasvattaja Susan ja Peran teltan viereen. Esitin Tarjan Aarren (Didaktic`s Enter). Tuomarina erkkarissa kelpieillä ruotsalainen Yvonne Brink. Kova tasoisessa avoimessa luokassa Aarrelle ERI4. Aarren liike on ihan omaa luokkaansa ja sitä on tosi kiva esittää. Seisominen ja kopelointi on edelleen Aarren mielestä vähän pyllystä ja mielellään kommentoisi asiaa. :D Saikin palautteen että tulisi vielä kehittyä esiintymisessä, muristen itekseen välillä lyhyesti juoksutuksen aikana, lähinnä jos kehän laidalla oli joku lähellä tai jos muuten vaan vatutti. Kuitenkin esiintyi molemmat päivät todella hyvin verrattaen viime vuotiseen puskasta vedettiin kehään. Toisena päivänä Aarrelle taas ERI AVK4.

Sain toimia hihnan pidikkeenä paras narttu kehässä myös Readyn äidille Didaktic`s Aranalle joka vetäisi kehistä ERI SA VET1 VET-ROP VET-BIS2 tittelit! <3 Onnea Kitille ja Hi-Likalle! Nähtiin Readyn Capo veli (D. Captain Morgan AVK ERI) ja omistaja Kati! <3 Ihana Capo! Readyn sisko Ceri (D. Cosmopolitan ERI SA VAL1 PN1 ROP ja BIS1) veti koko potin päivältä! Onnea! Lisäksi nähtiin pitkästä aikaa Readyn sisko Elli (Didaktic`s Champagne, en itse asiassa muista oonko Elliä nähnyt koskaan aiemmin AVK ERI4) Onnea Marjut ja Elli! Onnea myös Susalle ja Peralle  D-tiimin kasvattajaluokassa voitto ja BIS2 sekä jälkeläisryhmiä 2 kappaletta ja molemmille KP, Cerin jälkeläisryhmälle vielä BIS voittokin! Onnea kovasti!

Aarren kuvista 5 ensimmäistä ottanut Eveliina Penttilä. Kiitos taasen Eveliinalle hienoista kuvista.
Maicon kanssa harjoiteltiin urheilukentällä kun oltiin niin mukavalla joustavalla juoksurata alustalla juoksemista näyttelyhihnassa sekä seisomista. Häiriöksi Hannan Pirre-kelpie, joka kyllä pisti Maicon pään sopivasti vähän pyörälle, se kun esiintyy mallikkaasti niin saa jo olla häiriötäkin.
Kuva mun tiimistä Eveliina Penttilän ottama.
Mun tiimi <3

Ready osallistui Gran Tourismo- luokkaan joka koirille jotka eivät syystä tai toisesta voi osallistua viralliseen näyttelyyn. Viime vuonna Ready voitti, silloin taisi olla kolme tai neljä muuta koiraa. Tänä vuonna Ready oli ainoa uros sillä Marita ei päässytkään Pamin kanssa mukaan. Tällä kertaa nartuissa oli yksi GT koira mukana. :) Ready esiintyi todella mallikkaasti, on se vaan <3
Luokan arvosteli edelleen Yvonne Brink. 
Readyn arvostelu:
Stor, kraftfull. Uttrycksfullt huvud. Välburna örön. Bra ögon. kunce vara något mer utfullt under ögonen. Mycket välvinklad front. bra förbröst. Bra överlinje. Bra bröstdjup och välutvecklad bröstdjup. Passande benstomme till sin storlek. Något brant kors. Tillräckligt vinklad. Bra päls. Rör sig mycket bra fram, något kort bak.

Ready kilpaili siis narttua vastaan arvostelun jälkeen, ja napattiin titteli GT ROP :D BIS kehästä bortsun kanssa meille BIS2. Hieno Ready. Sitä on kyllä tosi kiva esittää, liike on parantunut osteopaatin käyntien jälkeen vaikka takaliikkeistä lyhyys mainittiinkin, silti liike vapaampaa kuin joskus taannoin.
Mun turistivoittaja! <3

Sunnuntaina jälleen aikainen herätys koska kelpiet arvosteltiin heti klo 10. Aarren kanssa kehässä ja kateltiin kelpiet loppuun ja mentiin rentoutumaan vielä mökille saunaan ja koirat uimaan. Pakkailtiin siivoiltiin ja syötiin. Todella kiva reissu jälleen! Kiitos kaikille D-tiimiläisille, kasvattajalle sekä tutuille ja uusille tuttavuuksille! Ensi vuonna nähdään jälleen näissä merkeissä. Tarjalle kiitos kaikesta, kauniista kampauksesta, komeasta koirasta esitettäväksi ja huumorintajuisesta seurasta ja ihanasta palautteesta! <3


Ei kommentteja: