lauantai 13. kesäkuuta 2015

Paimennuskuvia!

Viikko sitten sunnuntaina siis Somerolla paimentamassa Virpin koutsaamana. Virpi kehui että maico on syttynyt entistä syvemmin ja tällä kertaa harjoitultiin comebye ja away suuntia ja näiden vaihtamista. Oli ilo olla Maicon aknssa aitauksessa. Aitaukselle tullessa koirasta huokui intensiivisyys suhteessa lampaisiin, oli heti valmis työhön ja täysin hiljaa ja keskittynyt lampaisiin.
Nyt jatketaan treenejä lähes viikottain Siuntiossa Virpin koutsaamana, aivan mahtavaa!
Virpi myö kehui että Maicolla on juuri oikea vauhti, rauhallinen ja sillä on mieletön oppimiskyky, se siis vastaa koulutukseen todella hyvin. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi meidän yhteisestä innostuksesta paimennukseen.2 kommenttia:

Ista kirjoitti...

OI oi, kuinka näyttää kivalta :D Me ollaan menossa Joroisiin SBCAK:n paimennuspäiville kokeilemaan ekaa krt, en malta odottaa :D Katsoin että olette Readyn kanssa menossa erkkareihin heinäkuussa, siellä kisaillaan sitten ;)

Mia kirjoitti...

Kiitos! Ollaan ihan koukussa, kivaa puuhaa! Ja siis tosi mahti juttu että pääsette kokeilemaan. Ja tuu ihmeessä moikkaamaan erkkarissa jos bongaat mä koetan myös pitää silmät auki. :)