keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Viikonloppu mökillä!

Perjantaina tehtiin yllätyslähtö mökille, kun muuten on taas niin pitkä aika kun päästään tai ei varmaa koska päästään.
Aurinkoinen keli oli perjantaina illalla ja lauantainakin kiva keli. Tehtiin frisbeejuttuja poikien kanssa, isäntä otti kuvia, mutta koska sunnuntaina kotiin palattua nettiboksi oli lagannut niin ei oo vielä ehtinyt niitä koneelle kattomaan kun isäntä fiksaillut koneella yhteyksiä. Otin myös Maicosta vähän videoo ja jossain välissä sitten koostaan frisbeepuuhailua videolle. Saaressa oli vaan ihan turhan vähän tilaa isompien poikien frisbeehommiin, Kio hoseltaa kauheasti ja sen kanssa pitää olla tarkkana kuormituksesta jatkossa.
Sunnuntainakin oli nätti keli ja kotona olin ajatellut vielä illalla puuhastella koirien kanssa pientä treeniä ulkosalla, vaan eipä löytynyt treenikaveria. Kaikki kolme katki poikki pinossa kuorsasivat koko illan, lenkkejä lukuunottamatta.

Vuoden valokuva tulee tässä:

"THE BEST JOKE EVER! AHAHAHA!

Ja tässä vielä nyt ensi hätään frisbeehankinnat, noi Airit ei oo mitään kovin kestäviä, mutta Maicon roller harjoitteluun riittää hetkeksi ja pojille alku hätään, mutta pakko pikaisesti päivittää isoille käyttöön 2-3 kestävämpää, tod.näk. Hyperfliten jawseja.
Noi trixien on kivoja Maicon temppuharjoitteluun kun mulla on milloin mitenkin päin väärin kiekko kädessä, mutta heittämiseen tietty ei niin hyviä.
Maanantaina ehdittiin jo taas agilityyn pitkältä tuntuneen tauon jäljiltä, Readyn kanssa pitää aloittaa kuntokuuri. Havahduin jo parisen kuukautta sitten että se on ottanut aika hyvin painoa talven aikana ja ryhdyin toimiin moisen ylimäärän tiputtamisessa, nyt pitää lisätä myös liikuntaa ja monipuolistaa jotta jaksaa taas paremmin vetää menemään. Hyppääminen näytti mun mieelstä sen mitä ehdin katella niin hyvältä ja sen liike on niin paljon vapaampaa kaiken kaikkiaan.

Tiistaina taasen tokoissa. Maico oli reipas itsensä, kovasti halusi repiä ja tekikin ihan kivalla intensiteetillä, taukoa tarvitsee luonnollisesti ja niillä seurailee paljon mitä muut tekee. Readylle tosi hyvät tokotreenit, palaan näihin tarkemmin tällä viikolla siis treenien sisältöihin ja suunnitelmiin.

Ei kommentteja: