torstai 7. toukokuuta 2015

Ready 5-vuotta!

Readylla oli eilen syntymäpäivät! Rakas Reijo Reepertti Repale <3


Viiteen vuoteen on mahtunut paaljon kaikenlaista! Teen Readysta myöhemmin kesän mittaan videon, heräsin huomaamaan että mulla ei ole Readysta kuten ei Kiostakaan kovin paljon tuoreempaa videomateriaalia. Mutta tykkään koostaa videoita ja niitä on joskus myöhemmin kiva katsoa niin otan kameraa ahkerammin jatkossa mukaan myös Readyn treeneihin.

Ready on ollut mulle aivan mieletön opetusmestari mitä tulee viettien maailmaan, vieläkin roikun köydessä kärryn perässä joka kulkee mutta alan pikkuhiljaa päästä lähemmäs kyytiin hyppäämistä. Nyt jos asiat etenevät ryhmätreenien suhteen oikeaan suuntaan eli meillä on jatkossakin tokossa sekä agilityssa hyvät treenipaikat ja treenit pysyvät näidenkin puitteissa säännöllisenä uskon että tulemme saavuttamaan omalla tasollamme vielä huikeita asioita. <3

Synttäripäivää vietettiin mun vapaapäivän merkeissä päivällä metsälenkkeillen ja Readylla oli ostepatiaan Kaiperlalle aika Kasarmikadulle. Olikin melkoinen koulutustilanne Readylle matkustaa bussilla rautatientorille ja kävellä Helsingin kaduilla keskustassa Kasarmikadulle. Sujui kuitenkin paremmin kuin olisi aiemmin mennyt viitaten nyt meidän viime aikaisiin onnistumisiin hihnalenkkeilyn suhteen.
Levottomampi ympäristö on tuo Kasarmikadun vastaanotto, äänet kadulta ja rapusta kuuluu enemmän kun taasen Tervakosken vastaanotto on rauhan tyyssija.

Kaiperlan mukaan Ready on mennyt kovasti eteenpäin, hermotukset paremmat ja selkärangan tuki paremmassa kunnossa. Kokonaisvaltaisesti koiran ilme levollisempi ja iloisempi, vaikka kyllähän se vilkkaus aina paistaa läpi. Meidän suhde vaikutti olevan paremmin kunnossa, mikä tähän arvioon vaikuttaa en osaa vastata.

Sovittiin vielä seuraava käsittelyaika kesäkuun puolen välin jälkeen Tervakosken vastaanotolle. Palataan asteittain nyt treeneihin myös agilityn suhteen. Viime käsittelystä tähän asti kun on ollut totaalitauolla. Kesäkuulla vien samalla Maicon käsittelyyn, mua yksinkertaisesti kiinnostaa mielipide siitä onko jotain huomioitavaa ajatellen tulevaisuutta ja treenaamista noin yli päätään. Mitään ongelmia ei Maicolla ole ollut ja toivon sen pysyvänkin näin.

Illalla Ready sai jo perinteeksi muodostuneen maksalaatikko-nakki synttärikakun. Toki siitä siivut jaettiin myös Maicolle ja Kiolle.

Ei kommentteja: