maanantai 4. toukokuuta 2015

Kuvatulva paimennuspäivältä!

Working Bordercollie Club ry:n järjestämä paimennuspäivä oli siis eilen. Mentiin jälleen Tiian ja Gavan kanssa kimppakyydillä. Pääosin aurinkoista keliä, muutama kunnon sadekuuro ja ripottelua päivän päätteeksi.

Koko päivä menikin siellä oli taas aamiaiset ja lounaat, nams!

Oltiin Virpin ryhmässä kun ajattelin että saan itse tukea hyvin et en ainakaan jännity niin paljon itse kun tiedän että Virpi on Maicon nähnyt kerran aiemminkin. Maico oli mukavasti koko ajan erittäin kiinnostunut lampaista. Ei haukkunut kuin ensimmäisellä kerralla aitaukseen mennessä kahdesti ja sitten jännitystä jollain kieroksella vähän. Oli liinassa ja välillä liina vaan perässä ja sitten oli kahvaton lyhyt hihna välillä perässä, että pystyi avustamaan lähtee flänkkäämään. Jännitti kiertää aidan lähellä vielä lampaiden ja aidan väliin ja kovasti oli nyt enemmän pysäyttämässä lampaita. Kaiken kaikkiaan tulin tosi onnelliseksi siitä että se tuntuu olevan kiinnostunut ja innoissaan hommasta. On myös nyt vielä aika hyvin kuulolla, eli helpompi ehkä nyt kouluttaakin kun saa vielä hallintaa jollain lailla. Oli siellä niitäkin kun ei millään olisi lie down käskyllä mennyt alas, mutta näillä kerroilla useimmiten kuitenkin silti ainakin seisahtui paikoilleen. Virpi sanoi että nyt on hyvässä vaiheessa kouluttaa, jos eivät korvani väärin kuulleet. Mua jännitti välillä ja Virpi laittoikin mut välillä liinan päähän ja mentiin lampaita kohti jotta näki miten Maico reagoi muhun että hermostuuko vielä musta. :D Kai me ihan hyvin siitäkin selvittiin. Virpi oli aivan mahtava tuki Maicolle ja mulle, kuvista näkeekin yhdessä kun Maico menee Virpin luokse, että huuh sä tulit jeesaan. :D

On semmoinen olo että nyt on silleen hyvässä vaiheessa että koetetaan käydä nyt tänä kautena enempi jotta sitten ollaan talven jälkeen hyvässä tilanteessa, kai, ehkä ollaan sen näkee sitten. :D Oli tosi opettavainen päivä kun oli monen tasoista koiraa mukana meidänkin ryhmässä. Iso aitaus käytössä ja kuuli miksi mitäkin tehdään ja miten tehdään. Kiitokset menee Woollandian sakille ja Virpille sekä tietty päivän järkänneelle Kaislalle.

Sitten niihin kuviin. Ja näitähän riittää. Tiialle iso kiitos taas upeista otoksista! <3


Välillä raketti lähti kierrokselle kun kävi jännäksi. Lampaat ehtii sillä välin laiduntamaan rauhaksiin. :)


Virpi pelastava enkeli :D

<3Tukevasti maassa ja asenteella. :D

Ei kommentteja: