perjantai 3. huhtikuuta 2015

Viikot vierii!

Hmm eipä oo kauheasti tullut itsekseen treenailtua viime aikoina. Enemmän panostettu arkikäytökseen ja joo ylipäätään treenaamisen työvälineiseen eli rauhoittumiseen ja vietin laskemiseen. Maicosta nyt puhun, kyllähän se nousee mutta että oppii myös laskemaan niin siihen on tarvinnut treeniä. Nyt vain rauhoittumisen kautta pääsee töihin.
Lisäksi ollaan tehty kovasti töitä koirahäiriöiden sietämiseksi. Ja sitä treenattavaa edelleen riittää, ihmekö tuo kun ikää ei liiaksi ole vielä karttunut. :D
Muutenkin oon aika täystyöllistetty kun lenkitän aina Maicon ja Kion yhdessä ja sitten Readyn erikseen, tulee se kuusi lenkkiä päivässä, siihen päälle treenit ja vielä Maicon kanssa käyn erikseen pihalla tekemässä jotain tai harjoittelemassa asioita. Ei valittamista kun valoa riittää ja muuta ei haluaisi tehdäkään. :)

Readylla on ollut jo jonkin aikaa ajoittain mahavaivoja, sitten olivat päivittäisiä ja joinakin päivinä kestivät kivut useita tunteja putkeen. Vein sitten tohtoriin, ihan varmaa syytä ei ole vielä selvillä, mutta nyt on lääkitys ja jos ne auttaa niin oletattavasti arvelut olisi silloin kohdillaan. Yhdet näytteet katsotaan, verikokeissa ei ollut mitään valittamista joten palataan jos ja kun tiedetään lisää. Oireina siis on ollut levottomuus, lepää usein pää ylhäällä, venyttelee takaosaa ja juoksentelee ja läähättää levottomasti, myös etuosan korostettu venyttely kuului tähän. Oli vähän ummella ja nuoleskelee paljon huuliaan. Närästystä ja mahappojen aiheuttamaa vaivaa nyt syyksi lähinnä epäillään, mutta tosiaan vasta tietää kun näkee auttaako lääkitys ja löytyykö muissa kokeissa mitään.

Sen verran iloisista uutisista että Maico saa ensi kaudelle pentujen kimpparyhmään treenipaikan agilityssa. :)
Kion ilmoitin koiratanssikurssille joka kestää neljä kertaa ja alkaa itse asiassa nyt sunnuntaina, mutta ei päästä koska menen Maicon kanssa paimentamaan, ensi viikolla sitten sielläkin mukana.

Maicolle tulee ensi viikolla täyteen 7kk, aika menee niin äkkiä. On ollut ihan mahtavaa taas seurata kuinka kasvaa ja kehittyy sekä miten koulutus ja ympäristö vaikuttaa pennun kasvuun. Supertyyppi Maiccis on.


Ei kommentteja: