maanantai 13. huhtikuuta 2015

Viikonlopun menot!

Lisää videoita taasen, ehkä joku jaksaa tai on kiinnostunut katsomaan. Perjantaina tosiaan Maicon kanssa touhuttiin tuohon edellisen postauksen videoon liittyen ja Ready kävi siellä osteopatiassa. Lauantaina Aamulenkillä Maicon kanssa käpytunnari kolmas kerta ja tasapainoilua Kiolle ja Maicolle kivillä. Ready teki omalla aamulenkillään tokoilua, suunnittelemattomuus siis ei vaan sovi Readyn kohdalla mulle, plus että siltä puuttuu ehkä semmoinen treenimoodiin siirtymisen taito, tai ehkä se oikeasti puuttuu multa, oli vähän semmoista sinne päin ohjaamista ja tekemistä, tosiaan ehkä enemmän multa. Mikä johtaa Readyn kohdalla turhautumiseen ja haukkumiseen.Käytiin lauantaina myös Tarjan ja Aarren kanssa vetämässä peltorallia. Video koostettu kännykältä noista bileistä. :)Lauantaina Maico teki myös takapihalla speedpumpeilla jalkojen "koordinaatio" harjoitusta, kävelyvauhdilla suoritti speedpump ja pahvilaatikoista muodostuvan radan. Koostelen Maicon agilityn basic harjoitteluun liittyvää videota hissukseen, tulee valmiiksi kun materiaalia kertyy tarpeeksi.

Lauantaina taukoiltiin ohjatuista tokoista koska auto oli muualla ja aikataulu meni niin etten ehtinyt (jaksanut) julkisilla mennä.Sunnuntaina aamulenkkien jälkeen valmistauduin kuvauskaluston kanssa ja mentiin Tarjan ja Aarren kanssa Oulunkylään dobberien majalle. Aarrella siis luonnetesti. Aarrelle hyvin samanmoinen suoritus tavallaan kun Readylla oli aikanaan, velipuolikuu kyllä, kovasti muistuttavat toisiaan. Hyväksytty luonnetesti 112++ Aarrelle, jos jota kuta kovasti kiinnostaa niin tulevat aikanaan koiranettiin, Aarre virallisesti Didaktic`s Enter. Että voi olla onnellinen toisen puolesta, ja toisaalta jakaa ne tietyt asiat jotka myös omassaan tunnistaa. <3Kiireen vilkkaan vielä HAUn neljän kerran koiratanssikurssille, toinen kerta siis kyseessä. Kion kanssa riehuttiin aikalailla, pitäisi varmaan oikeasti vähän tarkemmin miettiä millaisia temppuja ja kuvioita sille haluaa. Ja ei olla ajateltu kisaamista kyllä ollenkaan, mutta päämäärätön tekeminen ei onnistu multa. Annan koiran sitten kiehua ja riehua vähän liian paljon. ;) Mutta aivan törkeen hauskaa meillä oli. Kiolla ehkä vähän liiankin kun oli taas niin innoissaan kun pääsi hommiin ja vielä hallille. <3Illalla vielä Maicon kanssa kaksin lenkille ja tehtiin 2o2o harjoittelua kiville ja takapäällä puuhun kiipeämistä sekä valssiohjauksia puunkiertoihin, Tosi hyvällä asenteella veti, tykkään!
Lisäänpäs vielä Maicon punnitsin Tammiston Mustissa ja Mirrissä lauantaina ja painaa 19kg, säkää kotimittauksella about 51cm.


Ei kommentteja: