keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kuulumiset!

Kennelyskän suhteen karenssi on kohta lusittu, vihdoin!

Maico on pääsääntöisesti edelleen treenannut etutassuja vadille ja kierronkin olen saanut siihen sheipattua, ja on päästy perusasentotreeniin asti, sekä vasemmalle että oikealle puolelle tulee hienosti oikeaan positioon. Taidan kuitenkin nyt tässä vaiheessa ensin nimetä vasemmalle sivulle tulon ja häivyttää vadin yms. ja palata sitten myöhemmin kun peruasento sekä seuruutreenit ovat pidemmällä niin siihen oikean puolen perusasennon opettamiseen sekä oikean puolen seuruuseen.
Peruutustreenit on olleet edelleen mukana, mutta en ole varmuuteen vielä ihan tyytyväinen, joten jatketaan edelleen naksuttimen kanssa.
Kapulan nostoja on tehty, nyt haluaisin siirtyä vauhtinoutoihin sekä pitotreeniin.
Maico on opetellut myös etutassujen ylösnostot jotka sujuvat mukavasti, näkyvät tuossa videolla myös, naksuttimen kanssa niitäkin edelleen tehdään. Naksuttimen kanssa on nyt kaiken kaikkiaan lähes kaikki asiat sille esitelty, ja tarjoaa ratkaisuja hyvin helposti ja oppii myös nopeasti vahvistamalla.

Luoksetuloja tarvitsee edelleen kovasti vahvistella ja pitäisi päästä valoisaan aikaan enempi metsiin kulkemaan. Onneksi mulla alkaa 80 prosenttinen työaika ensi viikolla, joten teen vain neljän päivän työviikkoa ja työpäivät kestävät 7,5h.
Cik-Cap treeni on ollut vähän tauolla, nyt jatketaan pikkuhiljaa myös sen kanssa ja siirrytään myös ulos sen suhteen. Tykkään kun tällä hetkellä selkeästi miettii kun tekee, vauhti pysyy kohtuudessa, mikä on hyvä tässä vaiheessa ei siis kiihdy liikaa, vaan oppii koko ajan.

Malttamis- ja paikallaolo harjoituksissa siirrytään häiriöiden treenaamiseen pikkuhiljaa. Nyt malttamista tehdään ruokakupille ja teen vähän häiriöitä omalla liikkeellä ja keston vaihteluilla.

Kion kohdalla oon yrittänyt miettiä sen kunnon suhteen sekä muutenkin kun se on tottunut tekemään "töitä", niin että minkälaisia harrasteita/puuhia sille jonkinlaiseksi rutiiniksi tehdään jotta pysyy kunnossa jatkossakin.

Readyn kanssa on tehty kaukokäskyjen vaihtoja. Lisäksi Ready ja Maico aloitti rebound harjoittelut ja Maico kopittelun harjoittelun jos vaikka frisbeejuttuja tehtäisiin sitten kesällä.

Kaikkein köyhimmällä treenillä on valitettavasti ollut 2o2o Maicolla ja Readynkin pitäisi sitä treenata, ehkä tässä vielä parannellaan, vähän pettynyt olen etten ole enempää näitä ehtinyt ohjelmaan laittaa tässä karenssin aikana.

Readyn suhteen mulla on taas vuoristorata menossa, lenkkeily on ollut vaihtelevaa sen suhteen. Taidan kirjoittaa jossain välissä ajatuksiani paperille, miksi on niin vaikeaa ja haastavaa kouluttaa ei toivottuja käytöksiä pois.

Tässä vielä MAICON VIDEO

3 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Teidän päivityksiä on kiva lukea!

Mia kirjoitti...

Kiitos Nova 😊 Aika vaan on vähän kortilla niin kauheen syvälle asioissa en tahdo näissä nyt päästä. 😉

Mia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.