perjantai 16. tammikuuta 2015

Some oldies!

Katselin huvikseni kuvia Kiosta suunnilleen Maicon ikäisenä tai no ylipäätään pentuna. :)
Ja luin vanhasta blogista Kion kehitystä. Mikä suuri helpotus, Kio on ollut kova kiipeämään pöytää vasten ja tiskipöytää vasten ja nyt se on noin hieno että matalalle olohuoneen pöydälle voi jättää ruuan lautaselle mennäkseen hakemaan jotain keittiöstä. Maico on nimittäin myös kova kiipeilijä tällä hetkellä ja muutenkin tykkää repiä kaiken alas. :)

Maico ei enää yski, on vain semmoinen räkäisen kuuloinen kun nuuskuttelee kovemmin, Kiolla samaa myös muutamia ysköksiä aika ajoin. Ready vaikuttaa nyt myös hieman limaiselta, joten eiköhän voida todeta että kaikki tuli kipeiksi, mutta onneksi ovat kaikki hyvä vointisia.

I looked some old pictures of Kio. In these photos Kio is around Maico`s age. Funny to compare these two. And I also read about Kio`s development in the old blog. Kio was also a terrible going on tables and trying to take food as a puppy and now we can leave food in living room table while going to get something from the kitchen. So there is some hope left. ;)

Maico is no longer coughing. He and Kio still have some slimy sounding sniffing. Ready is little bit slimy sounding too at some times, so easy to say that it is pretty clear that at this time everybody got the infection. At least everybody is feeling well and maybe even too energetic when there is really not much to do except eating bones and sleeping.

Here is some old pictures of Kio. He was funny looking puppy. ;)

He is about 9 weeks in these first three pictures and those last two little under 6 months.


Ei kommentteja: