perjantai 2. tammikuuta 2015

Maico 16 viikkoa!Hurjaa Maico on jo 16 viikkoa! Maico painoi sunnuntaina hammasoperaation yhteydessä punnittaessa 10,7kg. Nelosrokotteen tehosteen Maico saa nyt sitten vasta ab-kuurin päätyttyä, näin ELL tuttu suositti.

Uusi vuosi meni Maicon kohdalla hyvin, pissillä ja kakilla muutaman kerran takapihalla rakettien lentäessä noin sadan metrin päässä taivaalle (mun arvio etäisyydestä), onhan tuo vielä niin nuori ja pöhkö ettei se mitään huomannut. Ensi vuosi on sitten eri asia. Ensi vuonna en aio olla kotona näiden kanssa, koska nytkin Ready ja Kio oli sisällä klo 15-03 ja klo 03.00 jotkut ääliöt ampui meidän pihan nurkalla kun ven isot silloin ulos. Readyn paukkuärtyisyys selkeästi lisääntyy iän myötä, se palautu kyllä heti sisälle tultaessa tuon vieressä ampumisen jälkeen, mutten halua sille turhaan tehdä asiasta yhtään sen epämiellyttävämpää. Ja kun näköjään ihmiset ei pidä kiinni klo 18-02 luvallisesta ajasta ampua noita raketteja. Ja kun Ready ei muuten reagoi ääniin sen enempää kuin mitä nyt terävänä ja vilkkaana koirana kaikkeen reagoi tietysti, mutta se on ihan normi Ready reagointia eli kiihtyy yms. Yksittäiset paukut lenkeillä ei aiheuta mitään, lähinnä kun ne ei oo lähellä ja ei oo valoja.

Maico on parantunut tosi hienosti hammasoperaatiostaan ja on täynnä puremisen energiaa. Tulee vähän takapakkia käsille puremisen loppumisessa, mutta äkkiäkös se varmaan muistuu mieleen että lelujahan sitä vain piti kun päästään normaaliin takaisin. Turvotukset on mun silmin lähes täysin laskeneet ja suu on erittäin siisti.Tikkien päitä sieltä äsken vielä löysin.

Maico on nyt harjoitellut paljon boksia ja peruuttamista sheippaamalla. Molemmat sujuu tosi hienosti jo, tarjoaa hyvin. En vielä liitä peruuttamiseen käskyä, jatketaan vielä harjoituksia. Paikalla istumista tehdään edelleen tosi paljon ja se sujuu myös kivasti. Lisäksi lenkeillä Maico edelleen tarjoaa paljon kontaktia ja kulkee vierellä lähes yhtä usein kun toisten rinnalla edempänä. Ohituksissa on vielä vaihtelua mutta harjoituksia jatketaan.

Ei kommentteja: