lauantai 12. marraskuuta 2011

Vetokoiran Ensi-ilta!

Popcornia ja blogin päivitystä, oikeet ensi-iltabileet. XD

Tänään nimittäin Ready pääsi ihan ensimmäiseen näytökseensä. Hih. Hauskaa oli! Oltiin Lemmikkimessuilla jo ajoissa puolen päivän aikaan, ehdittiin muutamaa tuttua siinä ensin tavata ja käytiin kurkkaamassa vähän ympärillemme. Kovin iso hallihan tuo ei ole loppujen lopuksi kun vaan osa siitä aluetta jossa voi koiran kanssa hyöriä. Ja voi pojat, kyllä Ready hyörikin!! Ekan tunnin sillä oli tosi villi meno, piipitti ja pyöri ja loikki. Tuo teki tosin oikein hyvää sille kokemuksena, varsinkin kun ei tartte hermoilla näytöksen osalta, kun tietää et kun tekeminen alkaa Ree keskittyy siihen.


Itse esitys Readyn osalta meni aika samoin ku edellinen treeni. Valjaiden pukeminen ja aisojen kiinnitys. Sitten jatkettiin taas alkuun askel kerrallaan pari kertaa ja sitten pienä pätkiä, koiran nauttiessa huimia määrejä nakkeja samalla. :D Hyvin meni. Mulle tuli tosi kuuma, puuh. Shea avusti Readyn ohjauksessa kuten treeneissäkin on apuohjaaja ja ohjas samalla mun toimintaa ja mä saan keskittyä vaan koiran ohjastukseen ja tarkkailuun. Mentiin pari kolme kiekkaa ja yks suunnan vaihto, todettiin et Ree vetää paremmin vasempaan kierrokseen.


Sitten aisat ja kärry seuraavalle koirulille ja kunnon palkkaus Readylle. :D
Kierreltiin messuilla ja isäntä ehti tutustua kickbikeen ja johonkin robotti-imuriin eli kaikki tärkeimmät ehittiin tsekata. Kickbike olis kyllä hirmu hauska, ja kallis, hiukan edullisempi olis ns."potkukelkka". Täytynee alkaa säästämään uusiin hurvittelupeleihin. ;D

Messuilla tosi moni tunnisti kelpien ja moni mukava ihminen kävi juttelemass ja kyselemässä. Ree oli ihmisten kanssa niin mukava, rakastaa kaikkia ja tykkää silityksistä. Lapsiakaan ei arista yhtään, vaikka välillä tulivat vähän varomattomasti takaakin silittämään. Pääosa kuitenkin osasi tosi kohteliaasti kysyä saako silittää ja toki saivat rapsutella.  Huomenna mennään sitten vielä uusiksi.


Messuilla on mukavaa! ;-D

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hieno Ready :) Onko huomenna vielä sama koitos edessä? Kivoja kuvia messuilta!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Tuo hälinä ja hyörinä tekee varmaan Readylle tosi hyvää. Oppisikohan se olemaan rauhallisempi? Kaikkein hienointa on se, että se keskittyy työhön, silloin kun on sen aika ja ilmeisesti tekee töitä äitinsä tavoin - rinta rottingilla:) Josko se sitten 10-vuotiaana olisi jo ihan rauhallinen. Siihen minä ainakin omani osalta uskon;)
Kiti

Saila kirjoitti...

Redi näyttää ihan sekopäältä tossa vikassa kuvassa! Hassu koira! Onnea hyvin menneestä esiintymisestä :)

Ja tervetuloa katsomaan, on varmasti riemukasta nähtävää! Jos omistat videokameran, sen tuominen tanssikehän reunalle on erittäin toivottua ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hienosta Kelpie-PRstä taas kerran!

-Susa