maanantai 28. marraskuuta 2011

Paimenet lastenhoitajina ja crossausta!

Kummityttö oli tänään muutaman tunnin hoidossa reipas ja iloinen pienen pieni tytteli. Meidän päivä koostuikin pääosin siis vauvan hoidosta. Vaihdettiin vaipat, syötiin mustikkapuuroa ja nukuttiin päikkärit sekä tietty leikittiin. Ja missä minä ja pikku pimu oltiin siellä oli myös koirat tai ainakin Ready. Taas sai komentaa ettei koko ajan tartte pussailla. Ja heti jos tyty älähti ni Readyn homma oli selkeästi tarkastaa et ei oo mikään hätänä. Harvinaisen väsynyt kelpie olikin kun hoitolapsi lähti kotiin. Kio osasi ottaa rennommin mitä tarjoutui välillä tytyn käsien ulottuville epämääräisen rapsutuksen kohteeksi ja silmissään aneleva katse etten vaan unohda sitä.

Äsken tultiin crossaamasta Sailan ja Aidanin kanssa.Vedettiin tuossa Paloheinässä semmoinen kiva lenkki, oiskohan meille tullut yhteensä joku 6km kotoota takas kotiin asti, lenkki ehkä joku 4,5km..
Juoksu sujui tänään mun osalta tosi rullailevasti, koirilla oli vähän merkkailuhalua ja sai niitä komennella. Mut saatiinpahan juostua kuitenkin. On se vaan mukava kun kaikki nää kolme on tuommoisia et sit kun töihin lähdetään ni ei toisistaan olla kiinnostuneita vaan melkein kylkikyljessä vodaan juosta asiallisesti. Hauskaa!

Viikonloppuna onkin sitten messari ja oon kattellut aikatauluja et mitä kaikkea haluan nähdä. Molempina päivinä oon menossa. :D Ja koirille tarttee tietty ostaa tuliaisia, tilauksessa niillä on makuualustat.

Sain myös varattua Kiolle paikan Porvoon kokeeseen 10.12. joten hiotaan vielä avointa..

2 kommenttia:

-Heidi- kirjoitti...

Eikös teiltä puutu myös yksi 1-tulos avoimesta? Haetaan siis molemmat tuolloin 10.12 TK2:set :D

Mia kirjoitti...

Juuri näin! Erinomainen suunnitelma Heidi, kannatetaan! ;-D