maanantai 14. marraskuuta 2011

Kuvia 2.kierrokselta Lemmikkimessuja!2 kommenttia:

Mirmeli kirjoitti...

Olitkos Helsingin Vetokoirakerhon kautta tuolla? Sheasta ja vetämisestä arvelisin, että olisit. Meikäläistä kiinnostaisi kelpien kanssa alotella pk-lajeihin tutustumista, mutta en oikein tiedä, mihin seuraan mahtuisi autoton harrastaja.

Olen siis harkinnut juurikin tuota Helsingin Vetokoirakerhoa ja sitten Helsingin Palveluskoiraharrastajien seuraa. Osaisitko niistä mitään sanoa? Kumpaan olisi helpompi aloittelijan lähteä?

Aloitin seuraamaan blogiasi, kivaa pohdiskelua vaikuttaa olevan!

Mia kirjoitti...

Moi, kiva kun usakltauduit kommentoimaan! :) Molempia seuroja voi lämpimästi suositella. HPH:lla on mukavaa kun on kahtenakin eri päivänä treeniä joihin voi vaan mennä. osin pennun kanssa ja autottomana Kivikko on ehkä parempi kun siellä ei tarte pitää koiraa autossa/häkissä välillä, vaan koko treenin on kentällä, huomaa vaan ite pitää taukoa. :) Siellä on myös tosi avuliaita ja mukavia kouluttajat.
HVK:lla kaikki tapaani ihmiset eri treeneissä on ollut aivan mielettömän sydämellisiä ja mukavia. Sieltä en aio lähteä kulumallakaan. ;D HVK:llahan ei oo tommosia yhteisiä tottiksia mut voi koota oman ryhmän ja varata vakiovuoron kentältä. Ja molemmssa seuroissa on pienryhmiä maastolajien harrastamiseen. Niissä en oo käyny. Kumpi vaan tuntuu itestä hyvältä, ite pyörin molemmissa, HPH:ssa nyt lähinnä noiden "valmiiksi" järjestettyjen häiriötreenien takia.