sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kivikon tottikset!

Tänään siis HPH:n tottikset Kivikkossa. Kahdeksi ei ehditty joten Kio käväs vaan tekemässä kaaviosta lyhyen seuruun, maahan jäännin josta suoraan luoksari ja vähän hetsattua seuruuta ennen kuin pentujen ryhmä alkoi. Kio teki toooosi hyvin nuo.
Sit Reen kans penturyhmässä, aiheena pk-esteet. Eka hypyn treenausta tokoesteellä joka Readyn säkäkorkeudella, hyvinhän se menee kuhan vaivautuis keskittyä sen esteenkin hyppäämiseen eikä vaan täysii leluun kiinni tulemiseen. XD Uuh hurjaa menoa välilä, ku jalat menee ihan sekona ja kolahtelee esteeseen. :P Sit mentiin alle metriselle harkka pk-hypylle. Teki hyviä. Jätin siis istumaan toiselle puolen ja kutsuin ite suorassa linjassa yli. Lisää näitä siten taas ku jossain välissä ehditään. PKestettettä (A-este) Treenailtin babyversiolla eli sillä matalalla. taas kaameeta kaahotusta. XD  Jouduttiin siirtyy ihan suosiolla namipalkalle ku niin kaahas patukalle, hyppäs ihan kaameen korkeelta jo maahan ni namiohjauksella ohjattiin tuleen alemmas ettei vallan riko itseään tulevaisuudessa. Onhan tuosa kaahossa pitelemistä. Mutta niin hauskaa kun ei toiselta virta lopu ei sitten millään. Hauskaa kun koutsitkin on selkeesti tosi huvittuneita ja toisaalta ihastuneita kun Ree on niin GO! koko ajan. Toinen sanokin tänään et senhän pitäis päästä paimentaan kun on noin paljon virtaa. :D

Kion hain viel pentujen päätteeks tekee BH tyylisen makuun eka. Hitto piipitti!! huomautin asiasta, ja palkkasin maihin ku oli hiljaa. Makuun kesto noin 4min. Sitten Kion kanssa vähän lämppää, seuruuta ym, jonka jälkeen esteille. A:lle  paljon ylityksiä ja suoritusvarmuutta ettei kiertäis. Tehtiin puolivälin mallilla eli ei babylla muttei ihan oikeallakaan vielä. Varmuutta ja intoa alkoi löytyä..tai siis jälkimmäistähän on välillä liiaksikin. Sitten hyppyä sillä vajalla metrisellä. Eka ei oikein jostain syystä halunnut hypeksiä vaan kiers. Mut kun vierestä ohjasin ni sujahteli mennen tullen. Otettiin hypyn takaa kutsuja eteentuloon, hyviä!
Lopuksi kokeilin han kisaversiota eli metristä. Yli tultiin siitäkin vierellä kuljettuna, mutta yritteli vähän potkasta jaloilla vauhtia. Nooh lisää treeniä, ni eiköhän se sieltä ala varmuus tuohon löytyä, tai usko siihen et uskaltautuu hyppäämään.

Hmm ja isännän mukaan koiran kielestä näkee onko sillä aivoissa niitä herneitä vai ei. Herneitä jotka vois kohdata ja syntyis reaktio jonka lopputuloksena tapahtuis ajattelua. Reen kielestä päätellen herneet on jonkun toisen pussissa! XD Ready paineli iltalenkiltä tullessa oven raosta naapurin koiraa moikkaamaan ja tuohduksissani kannoin sen kotiin, siitä syntyi tämäkin lopputulema kun koiralle mussutin siitä kuinka epäsopivaa moinen käytös on. Sen kieli ja koko koira vaan nauroivat!

Tässä vielä kuvasaastetta. Minä bloggaan ja Ready viihdyttää itseään pitämällä mun pottuvarvasta suussa. Ja koska mun jalat ja varpaat on kutinaherkkiä ni heiluttelen mun varpaita ja naurekelen ni toinen on ihan leppoisana häntäänsä heilutellen. :D


Ei kommentteja: