lauantai 5. marraskuuta 2011

Jälkiä!

Iidan kanssa tänä aamuna Kivistössä jäljellä. Maasto varvikkoa, sammalta ja vanhaa hakkuualuetta, paljon sammaleisia kiviä, joten omia nilkkoja sai varoa kun Kion perässä meni.

Kiolla noin 1km jälki useita kulmia, neljä kuppia matkalla ja yks loppupalkkana, kaikissa nyt possunkorva palasta, jotta rauhoittuis syömään. Njaah ei toiminut, söi sen takia ku mä käskin, ja vastenmielisellä ilmeellä. Eli keppejen ilmaisuatreeniä niin et keppiä kepin perään ja makkara/lihapulla yms herkkupalkka ilmaisusta, paljon ilmaisutreeniä vaan ja sit seuraavan kerran jäljelle ne mukaan. Saa nähä miten sit käy, nyt jäljen ajo on tuhat kertaa hauskempaa Kiosta ku ilmaisu tai syöminen. Jälkeä ajo  ihan samaan tapaan kuin ennen, alkun turhankin paljon virtaa, ja harhoja tarkastaa toisinaan, mut heti palaa jäljelle takas, nyt ei sitten tosiaan suostunut edes ilmaisemaan kuppeja vaan ois iloisesti rallatellut yli jos en olis nypännyt liinasta. Eli keppien ilmaisua vaan nyt kotitreeniin. Ajoa paransi loppua kohden kun ylimääräiset höyryt oli pästelty alkuun eli pitkiä ja raskaita jälkiä jatkossakin vaan.
Kion jälki vanheni yli tunnin.

Readyn jälki vanheni myös noin tunnin, pieni kaareva suoran, noin 30m. Ihan alkuun yritti rynnistää kerran ja nyppäsin reilusti takas ja sitten kävikin hyvin töihin. Ready on tosi intensiivinen jäljellä, siis todella keskittyy jälkeen ja sen tarkkaan ajamiseen. Hieno hieno tuleva jälkikoiruli! Nameja harvakseltaan ja tarkoin syö ne. Yritin kattoo alustaksi sammalmaata, mut varvikkoa vähän seassa, ensi kerralla ehdottomasti pellolle jotta saadaan ajaa pidempiä jälkiä ja treeniä sekä varmuutta. Taidan Reelle aloittaa keppien ilmaisutreenit kotona kans jo nyt, vaikkei niitä jäljelle viedäkään varmastikaan enää tänä vuonna..

Unohdin edellisess tekstissä laittaa paljonko pojat painoivat, kun käytin Kioa näyttämässä silmää ni punnitsin molemmata pojat tiistaina.
Kio 19,6kg  ja   Ready 16,9kg. Pikkuiset! :)

2 kommenttia:

Sabina kirjoitti...

Voi että mua harmittaa, kun ei edelleenkään olla päästy Jerikon kanssa jäljelle. :(
Hienosti teillä kyllä kuulostaa menevän! Keppejä vaan Kiolle, Jerikollakin oli selkeesti hyvä juttu, ja oppi kyllä ilmaisun tosi nopeesti, osittain oma-alotteisesti.. :)

Mia kirjoitti...

Hmm toivottavasti tuut kunoon pian, harmittaa tosin itteenikin kun valoisaa aikaa on niin vähän käytettävissä näihin hommiin ja kohta sulakausikin jo ohi. :/
Uskon et meil kans kepeistä löytyy ratkaisu ja naksuttelin kuppien ilmaisun ni ajattelin kepeille tehä smaoin. :D