maanantai 21. marraskuuta 2011

BH-treeniä idässä!

Itiksessä sunnuntai aamuna kolmen ihmisen voimin pientä tottistelua. Riikan kanssa otettiin BH treeniä siis. Belgi makuuseen ja Kion kanssa lyhennnetty kaavio ja ilman henkilöryhmää. Kaavion pitkällä suoralla tiputti kahdesti kontaktin ja sai remmillä huomautuksen, kehu perän, ei tiputtanut enää. Hyvää seuruuta kaiken kaikkiaan, paikka korrekti ja kontakti lopun ajan hyvä. Tein pikku sakaran jossa istuminen, jouduin ihan kunnolla kattoon t istu kun seurasi niin hyvällä paikalla et enhän mä ala silmäkulmasta näe et istuuko. :D. Sit hihnatta lähtöpisteltä suoraan liik. istumiseen, annoin vartalo avun ja istui kyllä, mutta oli just valahtanut maahan ku käännyin. Komensin ylös ennen vierelle palaamista. hmmm pitänee treenata aktiivista istumista. :D
Liik. maahan hyvä, ja luoksari erinomainen, tuli kunnon laukkaa ja ajattelin et nyt törmää, mut ei, tosi magee eteentulo, josta sivulle. Nin jälkeen päin hiukan mietin et mitenköhän ei ennakoinut pysäytystä, mut ei tietty ku joku on muistanut olla opettamatta koiralle ennakointia tähän, jes!
Kion makuun aikana tehtiin Riikalle ja Renalle henkilöryhmää ja selitin jotain ni Kio kehtas nousta ja hiipiä, höh. :( Pannasta takas makuuseen, eikä tuo erehtynyt luulemaan sitä muuksi kuin paikkamakuuksi sen jälkeen.

Readylle seuruuta imuuttaen, sillä olis taas tosi hyvää keskittymistä ja moottoria. Tykkään ihan hirveesti sen tekemisesta ihan namin eteen. Mainio kelpielaps!! Muutamia luoksareita leluun, sit tasoteltiin tunnetta ja tehtiin vielä perusasennosta maahanmenoa, hyrin keskitty.
Ensi viikolla uudestaan taas beehoillaan...

9 kommenttia:

-Heidi- kirjoitti...

Oletteko menossa vielä tämän vuoden puolella BH- kokeeseen? :) Tähän aikaan vuodesta ja varsinkin nyt jos alkaa pakastamaan ihan kunnolla, niin on paikkamakuut aika vaikeita ulkona. Marneus ainakin jäätyi eilen 4 minuutin makuussa (inisi ja loppua kohti jo tytisi ja tärisi), tänään otettiin ihan suosiolla huovat lämmikkeeksi koirien masujen alle :)

Mia kirjoitti...

Njää ei me enää tänä vuonna olla menossa. Mä teen makuita vähän kelin ja alustan mukaan. En usko että tällä erää oli kyse kylmyydestä, lähinnä tais vaan tulla aivopieru et mitä se olikaan tekemässä. XD Oon huomannut et jos esim ollaan tuollaisissa kimppatreeneissä ni se saattaa yrittää lähtee tälläisessä makuutilanteessa kun mä selostan toiselle jotain. Kato ku ompa joskus tullu annettua tulla tai kutsunut luose ja näyttänyt jotain sen kans ja sit laittanut taas alas, ni yrittänyttä ei laiteta, jos mä olisinkin vaikka halunnut treenata jotain muuta sanoo Kikotin. XD

-Heidi- kirjoitti...

Aivan :) On se toisaalta ihan hyväkin, että lähtee treeneissä liikkeelle, niin pääsee asian korjaamaan. Ikävämpi olisi jos vain kokeessa hiippailisi ja treeneissä olisi ihan tottisvalio :)

Mirmeli kirjoitti...

Heip! Kiitos kovasti noista vinkeistä noihin palveluskoirahommiin! Täytyy vähän kerätä sitä rohkeutta, molemmat seurat kyllä houkuttelisivat, koska molemmissa on selvästi puolensa. Tottiksessa nimittäin kaipaisin kyllä ohjattuja treenejä, mutta taas HVK:n metsälajien alkeiskurssit kiinnostaisivat myös (mun mielestä joistain sellaisista oli puhetta Shean kanssa, kun hänelle mailasin). Ehkä munkin täytyisi liittyä molempiin! :)

Mitä lajeja treenaatte niissä seuroissa? Menettekö metsään treenaamaan? Oliko sulla siis autoa käytössä? Osaisimpa kysyä kaikki kysymykset!

Eeva kirjoitti...

Btw, oletko miettinyt millaisilla popoilla ajattelit juosta kun tulee liukasta? Mahtaakohan nastoilla uskaltaa (tai kestääkö ne edes) crossailua?

Mirmeli kirjoitti...

Valitettavasti tuosa blogissa ei pysty kommenttiboksin väriä vaihtamaan niin, että itse osaisin sen vaihtaa ja kommenttien tekstin väri on sama kuin itse blogitekstin. Täytyy siis vaihtaa koko ulkoasua. Ja ei hirskale kun ärsyttää, koko blogin ulkoasumuokkaus ei enää toimi minulla. Se ei suostu näyttämään noita sivupalkkeja enää ollenkaan, vaikka resettaan koko homman. Ei vaan näy blogiarkistot ym, paitsi jos poistuu etusivulta..

Mutta sitten se varsinainen asia! Kiitos ihan hirveesti tarjouksesta, lähtisin ihan samoin tein, mutta tuolle on nyt yhtäkkiä iskenyt silmätulehdus, niin en arvaa lähteä muiden koirien sekaan kipeän koiran kanssa. Silmätulehdus ei välttämättä tartu, mutta toisaalta pentu on myös kipeä, eli se ei olisi sille mukavaa. :(

Ja sittenpä HPH jää tauolle? Mites, meinatteko treenailla silti tauonkin aikana? Vai mitä tauon aikana tapahtuu yleensä seuroissa? Olisi kyllä niin hyvä ollut päästä kokeilemaan vähäsen!

Mia kirjoitti...

Vastaanpa tänne, ehkä käyt kurkkaseen? Mutta juu me treenaillaan läpi talven, vaihtelevasti jos on jotain kimppahallivuoroa otettu ja ihan ulkosalla myös, olet toki lämpimästi tervetullut mukaan. :)
Maastolajien osalta tehdään meillä vaan keppien ilmaisua talviaikana jälkeä kun ei voi ajella.

Harmi että Valolle on moinen tulehdus putkahtanut, mutta juu parempi sairastella pois. Ehtii sitä niitä kimppatreenejä kattella sen jälkeenkin.

Veera kirjoitti...

Mä vastaan vaikka tänne... Mutta olen juossut ihan tavallisilla juoksulenkkareilla lumienkin tultua. Villasukat vaan jalkaa, niin tarkenee ;) Liukkaalla en juokse.

Mia kirjoitti...

Joo jotenkin tuolleen mäkin funtsasin Veera. Liukkaalle sit jotain pitoa tai muuten saa olla. Mä inhoon sitä liukkaalla yks eteen kaks taakse menoa ku sutii.. XD