perjantai 21. lokakuuta 2011

Tokotreeniä ja arjen sankareita!

Käytiin eilen treenailemassa Pirkkolassa parkkiksella Saaran ja Mini-bcn kanssa. Hurjan mukavaa oli. Oikeat hyvän mielen rennot treenit. Täytyy kehaista itseään et nykyään osaa suhtautua koirien touhuihin näissä ns.kimppatreeneissä jotenkin viisaasti. Eli toisin sanoen vaikka puhun toisen kanssa pystyn analysoimaan mitä koira juuri teki ja millainen toisto sille seuraavaksi tehdään, jotta menee oikein. :D Kiitos Saaralle seurasta ja Minille poikien väsyttämisestä metsärallilla treenin jälkeen.

Ruudun rakensin treenin alkuun, ilman kehänauhoja, omat tötsät. Juteltiin hetki ja Kiolle sanoin virittelyn tähän, hyvin merkkasi missä ruutu. Palkkasin tästä kehuin ja namilla. Lähetin muutaman kerran ekalla haki oikean tötsän suuhunsa, höpö! Vein lelun takaosaan ja sieltä haki sen. Kolmas tyhjiin ja oli oikein korjailun mestarinäyte. Meni niin kovaa et käskyn kans myöhässä ja takaa yli, korjasin sisään tuli liikaa ka korjasin sen vielä edestä sisään. Kyllä se perhana tietää minne on menossa mut saakeli ku en saa sitä stoppaamaan sinne ku mennään turbo pohjassa. XD
Pitänee vähän kovistella tuota pysäytystä.

Liikkuroituna Kiolle seuruu (hyvin lyhyt), liik.maahan, luoksari, liik.seisominen, nouto ja kaket. Kaikki avomallia. Taas veivasin sen virettä, en tajuu mikä stressi mul on siitä kun tiedän kyl et ei palkattomuus vie siltä juuri mitään ja silti nytkin kehuin ja nostatin niin et sain mun hienon aina hiljaa töitä tekevän, haukahtamaan aina kerran liikkeiden välissä. TYHMÄÄÄÄ MINÄÄ!! argh.
Okei no itse liikkeet ihan ok. Luoksarissa kunnon virhe, eli on nyt alkanut hiipiä jos ei kutsuta/vapauteta heti stopista. Tää korjataan. Kakeissa takapalkka, ok. Hiotaa siis taas iteksemme teknisyyttä kuntoon eri osa-alueissa.

Ready teki leikkiä kahdella lelulla ja imuuttusseuruuta, sekä askel pa askel pa muutamasti. Oli hieno keskittynyt pieni kelpie. On selkeästi oppinut miä kimppatreenit ovat. Ready  käyttäytyy näissä hyvin suhteessa toisiin koiriin. Ja hei vau se oli muutenkin hiljaa mun kanssa kun oli remmissa ja Mini teki jotain pientä. Ai joo kerran meinas mennä Miniä kattoon mut sit ei ihan uskallus riittänytkään lopuksi.

Lenkit päivittäin on jonkin verran parantunut kun pakotan Readyn kävelemään remmin avulla vierellä jos yhtään härväilee tai kiihtyy. Nykyään se ei enää niin paljon kiipeile mun jalkoja vasten näissä tai näyki mua et on tiellä, vaan lähinnä se pomppii ku jojo paikoillaan ku tietää et huomautan jos vetää, ja stten siltä saattaa suuressa turhautumisessa päästä sellainen hassu turhautushaukku kun en päästä sitä. :D Parempaan matkalla, selkeä edistystä, kait.

Sitten vähän kuvia meidän erikoisista touhuista. Tänään askarreltiin aivan mahtavan kokoisesta mun Vaarin kasvattamasta kurpitsasta hieno pihakoriste. ;)

Mitäs me ilveilijät. ;)

Kioa hävettää.

Meidän auton takalasissa on tälläinen. :D

Kurpitsa-ukon suun jäämistön maistelua.

Itse kurpitsa-ukko!!

Boooring..

Hä täh!??

GOTCHA!! Kion normi-ilta, karhua ja juutuupia. ;D
Ei kommentteja: