sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kivikon sunnuntaitottikset!

HPH:n tottikset Kivikossa. Mä vähän mogailin ja otin mun "pennun" eli Reen "aikuisten" tunnin vuorolle. XD No Ready teki hiukan itekseen mun kans seuruuta ja maahanmenoja, sen lisäksi treenailtiin vaan paikalla oleskelua. Melko äänekäs oli keepi alkuun, rauhoittui olemiseensa loppua kohden, onneksi.
Kouluttajia oli tänään kolme joten tehtiin kiertävää kolmea tehtävää. Seuruu, liik.maahan ja eteenmeno. Ei ehditty seuruurastille lainkaan, mutta eipä haitannut mehän vaan imuutellaan itekseenkin vielä. Liik.maahanmenojakaan ei oo Ree tehnyt aiemmin mut testasin vähän ennen kouluttajan luo menoa et menee mun peruuttaessa melko nopeesti. Hienosti menee suoraan ei mutkalle, ja hissinä. Nopeutta tulee varmasti lisää myös kun oppii itsevarmemmaksi tässä. Namiohjauksella imuutusseuruusta meni tosi nopeen ja suoraan. hyvä treeni!
Eteenmeno oli hauskaa 25m patukalle juoksua. Ekalla unohti mis lelu ja jäi ihan 5metrin eteen musta ja kouluttaja meni sit uudestaan näyttään lelua. Sit kaksi hienoa lähetystä, kouluttaja vei lelun molemmilla kerroilla. Pikku-keepi sai paaaljon ihastuneta kehuja kouluttajilta, tykättiin kun on virtaa ja vauhtia. ;D Jee kivaa oli meillä molemmilla.

Kion kanssa tein sit itekseen penturyhmän aikana. Tehtiin vähän niitä harjoitus a-esteitä kapulan kanssa, palautuksia vaan, on hiukka epävarma tulee esteen yli kun käsken kapula. Kun sanon kiipee ni palauttaa hyvin a:n yli oikein kapulan. Treeniä lisää!
Jäävät takapalkalla, hienot. Istumisia treenasin namipalkalla, useampia toistoja ja varmuutta, vahvistuu koko ajna hyvin. Seuruuta remmissä, pakote remmistä jos haahus ja heti kehu palaute. Toimi, hyvä vire myös. Hiljaa treenasi tänään joten hyvä mä! Tehtiin myös eteentulon vahvistamista läheltä sekä perusasennon ottoa erikohdista jotta muistaa tehdä suoran pa:n. Mahtava Kio!

Toivottavasti ehditään ensi viikolla kans mukaan, oli hirmu muksaa!

Ei kommentteja: