lauantai 13. elokuuta 2011

Tokoa opastamassa ja aksaa!

Eilen käytiin mun kaveria ja sen dobberityttöä auttamassa tokon saloihin Sirkuskentällä. Oiva tokokoira sielläkin tulossa, innokas toope! Ohjaajalle vaan apuja kouluttamiseen ja lajin saloihin perehtymistä. Oli tosi kivaa! Ja Kio sai näyttää vähän takapalkan ideaa sekä jäävistä seisomista ja seuruuta. Lisäksi tehtiin luoksarin stoppi ja ALO luoksari. Eteentuloissa nyt koko ajan vinoutta, täytyy vahvistaa taas sitä. Mut eipä olla hetkeen tehtykään. Näytin myös noudon opetusta osissa ja sitten kaksi kokonaista liikettä, kaksi siksi koska ekalla oli niin innoissaan et toi laipasta. Tässä palautukset taasen aina olleet tiivitä hienoja suoria ja eteen.

Sitten mentiin Reean ja Nopan kanssa hallille. Tiakin soitti ja oli matkalla hallille ni tulivat mukaan treenaamaan. Äkkiä vierähti yli kaksi tuntia hallilla. Olipas todella hyvät treenit. Nopan kanssa saatiin taas rytmiikkaa meille kahdelle eteenpäin, se on niin tarkka tyttö, alan jo sisäistämään sen kuljettamista kohtalaisesti. ;)

Nopasta kaksi hyvää videota, hyvää siis treenilisesti, kuvanlaatu kaameeta.. XD

Noppa ratapätkä1

Tuossa ekassa pätkässä mulla huono rytmitys tuolle pituuden jälkeiselle,vaauhti loppuu sanoo Nop. Ja sitten keppivirhe siellä, muuten ihq. :)

Noppa ratapätkä 2

Tokassa pätkässä loppu vähän muutettu, kun treenattiin pussia. Hieno Noppa!! Mulla henki loppuu loppu suoralla ja joutuu kysymään et ni mihis sitten? :)

Ree tutustui ekaa kertaa pussiin, se on toooosi nopea oppiin ja nii rohkea! Pussia sai sitten ottaa jo pienessä ohjauspätkässäkin. Ree on super  hassu kun sen tarttee raivokkaasti tappaa lelua ja murista ja haukkua lelulle lelu suussa. Sanon kyllä et sen kanssa ei voi tosikoksi ruveta, on se niin superhauska tyyppi! Repeily myös videoissa. :D Ree kokeili taas myös puomia ja todettiin toiminnan olevan fysiikan lakien vastaista. Reputtimella ei ole mitään käsitystä omasta fysiikasta ja siihen vielä intoa sata kiloa päälle ni voila! Nyt se aloittaa kotona ja ulkosalla kontaktien otto harjoittelun, asenno naksuttelua ja sitten saa tehdä puomin alastulolla pöydältä alas tätä harjoittelua. Sen täytyy myös harjoitella takajalkojen löytämistä. ;)

Ready taistelee.

Ready ja pussi.
Uber söpö vinkuinkkari! :D

Ree ja ratapätkä.
Ja pirulainen varasti. :) Harjoiteltiin myös malttamista ja odottamista. ;)

Kion kanssa treenattiin samaa rataa kuin Nopalla. Osissa ja heti kierrokset alas ku alko säksääminen ja virheet. Reea oli erityisen hyvä treenari ja kalautti mua miltein aina vasaralla päähän jos meinasin villintyä ja lähteä Kion pyörittelyyn mukaan. Kiolla tiukka 7min aina omalla vurollaan josta pidetiin kiinni. optimoitiin onnistumaan ja kierrokset heti alas kun alko aivot mennä kuumaks. Vappukin sanoi viimeks siellä ollessa et mä olen liiankin kärsivällinen Kion kanssa. saatan sanoa sille Kio kio kio kio kio ja sit vasta KIO!!! ja ottaa nahoista kii ja laittaa maihin. Tässä sen taas näkee Kio on kouluttanut tuon pinnan mulle, mä olen tottunut tuohon asian laitaan, nyt se loppuu se pelleily. Koska mä näin itekkin mitä tuo mun puuttuminen saa aikaan. Kion kanssa tehtiin onnistuneina puhtaita ohjauksia maksi rimoilla!! Wau! Kiitti Reea avusta!

Ensi kertaa taas innolla odottaen!!

6 kommenttia:

Reea kirjoitti...

Kiitoksia itsellenne huippukivasti illasta :) tai yöstä ;p
-Reea-

Mia kirjoitti...

Joo yöksi taisi mennä mutta mikäs siinä kun on aikaa. :D

sarianne kirjoitti...

Hetkinen! Kukas tää Noppa on? :)

Mia kirjoitti...

Noppa on Mithrandir Breeze. :)

Maidog kirjoitti...

Piti laittaa sun vinkistä äänet päälle ;) Oli kiva nähdä, hyviä vointeja teille!! :)

Mia kirjoitti...

:D Oli kyllä mukavaa nähdä piiitkästä aikaa. Samoin sinne hyviä vointeja! :)